• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Poradna

Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Vectra :: VECTRA
 
<< Předchozí téma | Další téma >>
Neco proti snehu...
Přejít na stranu  [1] 2 3 4 5
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
Toto téma je zamčeno
Autor Příspěvek
Richie
Friday 18 February 2005 - 08:55:16
Host
Zdravim vsechny,

anzto nam zacal padat snih, posledni dobou jsem musel nekolikrat resit takovyto problem:

Clovek si zaplati parkovani a listek vystavi viditelne za celni sklo. Bohuzel, pak zacne snezit a skrz zasnezene sklo straznik MP (ne military police, ale mestska policie) neni schopen listek videt. Anzto se pri skoleni nasich strazcu asi nepocita se zmenou klimatickych podminek, ti potom zasnezene celni sklo povazuji za tunning a nejsou schopni snih odmest za ucelem ukojeni sve zvedavosti, resp. plneni ukolu. Vzniklou situaci pak resi umistenim vyzvy k zalaceni pokuty za sterac...

V soucasne chvili tento problem resim stiznostmi na straznika 079, ktery projevuje velkou odhodlanost pri vystavovani "listecku". Vcera jsem absolvoval dokonce schuzku s reditelem MP na toto tema .

Bohuzel, jak znam straznika 079, situace se bude i nadale opakovat, takze ted k memu dotazu... Je mozne nejak zabranit usazovani snehu na celmim skle?


Ja vim, jsem trochu off topic...
Yper
Friday 18 February 2005 - 09:10:29
Uživatel #251
Registrován: Tuesday 14 September 2004 - 10:28:45
Příspěvků: 3550
No, připrav se na to, ľe je to patová situace - sráľka s blbcem. MP nejsou profíci jako republiková, kde je dnes přeci jen větąí poľadavek na vzdělání (i kdyľ blbce najdeą i tam). Kaľdopádně má zkuąenost je taková, ľe spousta MP jsou zedníci, cukráři ...atp. (nic proti nim, ale kaľdý ke svému) a spousta militantních blbečků, kteří ani nebyli na vojně (ątátskriplové) a jsou tam pro své zakrnělé sebevědoní, které si zvedají nízko poloľeným Coltem u pasu.
Kdyľ sněľí a je i mráz, tak ti nepomůľe ani Stvořitel, leda bys porád v kufru vozil Markýzu a tu pak vľdy umístil na přední sklo.
Důleľité je, aby jsi měl doklad s vymezeným časem parkování a na oznámení o přestupku byl rovněľ zaznamenán čas - pokud ho tam ten iniciativní blb neudal, pak je to jejich chyba a pokud chtějí, tak a» se se mnou soudí nebo bych jim sdělil, ľe trestní oznámení na ně podám já za zneuľití pravomoci a ąikanu.

Dodge Caliber 2.0 CRD SXT
Opel, ten má dnes už každý Sopel!!
Yamaha 1100 - Virago
Konečně pořádnej krouťák a né jako línej Opel
BMW K1200 LT - auto na dvou kolech
Duffy
Friday 18 February 2005 - 09:47:33
Host
To se mi snad zdá... ®e jsou to vymaątěnci uľ dávno vim (podobný zkuąenosti s blbcema i u státní), ale tohle mě fakt pobavilo
No nechtěl bych bejt Místní Pitomec (empík) a patřit do clubu Renbau - to bych trpěl... Ale asi nemusíme mít strach, pochybuju, ľe by takovej játroň od Úřadu pro zkomrumpovance (čti: Mě. Policie či Státní - to je fuck) uměl surfovat po netu a kdyby nedejbůh naąel tuhle adresu, tak by se do poradny určitě nedostal (to je moc klikání)
riwal
Friday 18 February 2005 - 10:46:53
Host
Na to je snadná rada, musíą říct, ľe si tam neparkoval ty jako majitel vozidla, ale někdo z rodiny - zákon ti umoľňuje neudat rodinného přísluąníka. Tak a» si ho hledaj, neboj se, kdyľ Ti budou vyhroľovat soudem - to je jediný co můľou, ale ľádnej soud jim to nikdy neveme a oni to vědí, ale zkouąej na tebe pouątět hrůzu. Tak potom odcházíą s úsměven na rtech a oni můľou leda hovno. Věř mi provozuju to v Praze běľně. zn. právník v rodině
JohNek
Friday 18 February 2005 - 15:24:50
Host
MěP to je ta největąí banda debilů, co jsem kdy viděl. Minulý týden jsem psal dokonce jejich řediteli stíľnost. U nás ve městě je vľdy největąí koncentrace inteligence ve Fabii MěP, kdyľ jedou 2 přísluąnice rozdávat dotičky.

2 riwal:
S tou výmluvou na rodinu jsem to jednou zkouąel. Dali mi stejně pokutu, a a» si to vyřeąíme doma. Jak bych měl příątě jednat???
nirvana
Friday 18 February 2005 - 15:57:25
Host
2Richie,myslim si ze rada na tvůj dotaz je vcelku jednoduchá, stačí vzít parkovačku na které je napsán čas, kdy jí tam ten inktiminovaný stráľnik(nimo jine pěknej trouba)dal spolu s parkovacím lístkem na kterém je čas , který se shoduje sčasem na parkovačce pak to jde vyřeąit viřeąit s kterým koli stráľnikem(je to tam napsáno) nebo se stavit na krerou koli sluľebnu a tam to s nima jde vyřídit .A jestli oni uvidí, ľe jste měl zaplaceno parkovné a zároveň na parkovačce uvidí stejný čas,tak tourčitě stornujou ,
klubo
Friday 18 February 2005 - 15:59:22
Host
prostě nezaplatit a nechat to dojít do správního řízení kde řekneą ľe tys to nebyl a rodinýho přísluąníka neudáą, protoľe nemusíą, v tu chvíli neni viník protoľe neni důkaz a tim pádem neni komu dát pokutu
nirvana
Friday 18 February 2005 - 16:13:44
Host
Jo taky taky to tak jde, ale abych chodil někde po úředech jen kvůli posranému parkovacimu listku , tak já bych se to snaľil vyřeąit co nejdříve, jeątě za tepla.
fedas
Friday 18 February 2005 - 16:34:30
Host
bavíme se o inteligenci policie?,je3t2 chce n2kdo n2co dodat<
riwal
Friday 18 February 2005 - 16:36:54
Host
2JohNek: Přesně jak píąe klubo. Řekneą, ľe ty si tam neparkoval, ľe auto měl v uľívání rodinný přísluąník a podle zákona nemáą povinnost ho nahlásit a tím pro mě kauza končí - nashledanou ! Na případné vyhrůľky nedej, zkouąej to, protoľe větąina lidí je zákona neznalá a spolíhaj na to, ľe se lidi leknou, stuj si na svym a konec. Odcházej středem s úsměvem na tváři.
Přejít na stranu  [1] 2 3 4 5  
Odebírat z poradny: rss 0.92 Odebírat z poradny: rss 2.0 Odebírat z poradny: RDF

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.1516 sec,0.1198 z toho dotazů.