• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Poradna

Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Vectra :: VECTRA
 
<< Předchozí téma | Další téma >>
Neco proti snehu...
Přejít na stranu  1 2 3 4 [5]
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
Toto téma je zamčeno
Autor Příspěvek
Anonymní
Thursday 24 February 2005 - 01:45:08
Host
To Ascona: Ona uľ u nás neplatí presumpce neviny? Nebo platí jen v trestním řízení? Jinak pokud by se to dostalo aľ k trestnímu řízení tak máme čl. 37 Listiny základních práv a svobod.
EnRico
Thursday 24 February 2005 - 12:19:53
Host
Ad MP: není to náhodou tak, ľe zaměstnavatelem eMPíků je radnice a tedy úrověň MP závisí na kvalitě radnice? Jsou obce, kde berou i absolventy základní ąkoly, jinde maj poľadavky větąí.

U nás se eMPíci proslavili tím, ľe obcházejí stále dokola obchodní zńu, kde je vtipně zákaz zastavení a pokutují vykládající obchodníky a jejich zákazníky. Jednomu člověku z jiného města chcíplo v jedné z ulic centra, kde je zákaz zastavení, auto. Odtlačil ho na chodník. Okolo ąli státní policajti, poradili mu, kde je servis a dali mu na něj číslo. Zanedlouho po nich přiąli eMPíci a dali mu 500 Kč za stání na zákazu zastavení. Radnice jim dala úkol vybrat co nejvíc, maj z toho snad i procenta, a tak se snaľej ...
Yper
Thursday 24 February 2005 - 12:38:32
Uživatel #251
Registrován: Tuesday 14 September 2004 - 10:28:45
Příspěvků: 3550
Potřebu vybírat a plnit státní či obecní kasu mají povinnost vąichni - státní i MP.
Kaľdopádně klasický příklad a důsledek oněch poľadavků na vzdělnost, kdy jedni to chápou jako zásah vyąąí moci (a ľe se to můľe stát kdykoliv a komukoliv a ľe se na nezbytně nutnou dobu na to nevztahuje ono striktně zákonem dané) a na straně druhé pak nechápání v závislosti na úrovni vzdělání. Také pochybuji, zda vąude při náborech do řad MP se provádějí psychotesty. Pak je otázka, zda to kdy takoví přísluąníci MP mohou svým rozumem kdy pochopit!? (jak psal Duffy - mikroorganismy?! ).
Jako vąude, tak i v tomto případě platí ono známé: dej bláznovi moc a rázem je z něj faą***a. Teď jen papouąkuji výrok slavné osobnosti.
Jo a uľ na tohle téma házím bobek.

Dodge Caliber 2.0 CRD SXT
Opel, ten má dnes už každý Sopel!!
Yamaha 1100 - Virago
Konečně pořádnej krouťák a né jako línej Opel
BMW K1200 LT - auto na dvou kolech
Asocna
Friday 25 February 2005 - 10:11:45
Host
Ale platí presunkce neviny, ale jak jsem jiľ psala, ľalobce-městský úřad důkaz má, parkovací lístek, protokol policie, doklad o vlastnictví vozu, popř. daląí. To je důkaz viny a teď je na ľalovaném prokázat, ľe to není pravda , proč, jak, kdy, co..... &| Raději uľ toho nechám, je to hloupost, snad se stejně nikdo do takové situace nedostane. Mně je milejąí zaplatit tu stovku, neľ jezdit zbytečně na policii a na radnici.... Ale pokud bych věděla, ľe jsem v tom neprávem jako Richie, tak bych do toho ąla zuby nehty, protoľe nesnáąím buzeraci a zmatky od hloupých lidí Je to vąechno o lidech. Ale taky si myslím, ľe Richie mohl opravdu zajít na policii a ukázat platný parkovací lístek a bylo by. Navíc pokud parkuje stále na stejném parkoviąti, např. před prací, tak by si ho MP zapamatovala a mohl by mít klid. Ale to je jen můj názor. A jinak platí vąeobecně, stěľovat si, stěľovat si a stěľovat a člověk má pak klid.
klubo
Friday 25 February 2005 - 10:53:05
Host
no kdyby stovku, ale u nás v lbc se bločky NIKDY nedávaj, ale rovnou bota nebo odtah coľ je min. 700 resp 2500!!!!!!!!!!!!!!!
Ascona
Friday 25 February 2005 - 10:56:41
Host
Tak to máte v lib. blbé Já to měla větąinou za 100 Kč, a to i teda za hrůzy-vjezd do protisměru a tak, no hold začátky byly krkolomné Ale za stovku, nevím čím to je
Přejít na stranu  1 2 3 4 [5]  
Odebírat z poradny: rss 0.92 Odebírat z poradny: rss 2.0 Odebírat z poradny: RDF

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.1472 sec,0.1176 z toho dotazů.