• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Poradna

Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Vectra :: VECTRA
 
<< Předchozí téma | Další téma >>
Neco proti snehu...
Přejít na stranu  1 2 [3] 4 5
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
Toto téma je zamčeno
Autor Příspěvek
Richie
Monday 21 February 2005 - 10:33:26
Host
to:mp - profi

Vazeny strazniku,
jsem rad ze jsi zhodnotil nase vezkrze vemi nizke pravni vedomi a takrka absolutni neznalost pravnich norem. V teto souvislosti se rad necham poucit, jak jsem mel v tomto konkretnim pripade postupovat.

Souhlasim s tim, ze se v mem pripade jednalo o konkretniho jednicne (pokazde byl tvurcem komedie stejny straznik), nicmene by me zajimal Vas pohled na tuto vec... Jednou se muze jednat o "nahodu", ale vzhledem k opakovani povazuji vzniklou situaci spise za buzeraci a sikanu. Anzto nejsem evidentne jediny, kdo se s podobynm pristupem setkava, nedivte se pak povesti, ktere s MP tesi... Pokud se vsak nejedna o sikanu a buzeraci, jsem jeste vice v soku... Snih pozna i dite z pomocne skoly, takze se mi dere na jazyk otazka: Odkud se tedy strazinci MP pro boha rekrutuji????
Yper
Monday 21 February 2005 - 12:02:24
Uživatel #251
Registrován: Tuesday 14 September 2004 - 10:28:45
Příspěvků: 3550
2 Anonymous (mp-profi?): hele "oslíku" nech si svá označení pro jiné, které ti to budou baątit. Obecně je známo, ľe MP není nic jiného, neľ strarostova ochranka. Jsou tam mezi Vámi i sluąní a vzdělaní, ale ti větąinou po měsíci ąlapání vyniknou natolik, ľe pak dostanou teplé místečko v kanclu. Vzhledem k mým aktivitám v městském zastupitelstvu vím o tom, jak MP pracuje a jak stoupá větąí a větąí počet těch, co volají po jejím zruąení. Moľná se nám to nakonec i povede. Stačí se jít podívat v So a Ne ráno po ulicích a je hned vidět, kolika ąkodám MP zabránila - ľádným. Myslím si, ľe tahle část městské represivní sloľky nemá na nic, snad kromě ąikany starých lidí za to, ľe nemají uvázány své tlusté ątěkající miláčky. Do konfliktu nejdou, protoľe tam jim hrozí ztráta reputace a jejich propojení na taxikáře apod. je obecně známé.
Pár naučených paragrafů nestačí k tomu, aby jsi práci vykonával tak, jak bys měl. Fak je, ľe dobrou reputaci nemáte a současným způsobem práce ji ani mít nebudete. Myslím, ľe vaąi podivnou práci by klidně mohla zastat armáda (nebo její některá část) a zcela jistě by ji vykonávali profesionálněji vzhledem k tomu, ľe by nebyli nijak napojeni a propojeni na ......

Dodge Caliber 2.0 CRD SXT
Opel, ten má dnes už každý Sopel!!
Yamaha 1100 - Virago
Konečně pořádnej krouťák a né jako línej Opel
BMW K1200 LT - auto na dvou kolech
qpc
Monday 21 February 2005 - 14:54:48
když Bůh škádlil peklo,vymyslel i500
Uživatel #255
Registrován: Monday 20 September 2004 - 16:39:01
Příspěvků: 5329
řeąenim je pořád běľící nezávislé topení,pak ti ľádnej sníh na okne nezůstane

Odkaz Astra-H OPC

Odkaz i500.html

Na peklo se zvoní tlačítkem "SPORT".

Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoníš.....


Honza K.
Tuesday 22 February 2005 - 02:01:19
Host
No, pokud je uvedeno, ľe lístek má být vystaven na viditelném místě, tak je to jasný! Nesmí být na neviditelném místě, např. pod sněhem. V tom případě má orgán pravdu a navrhuji mu povýąení.. Podobně je to s SPZkou, vľdy čitelná. na lidi holt musí bejt přísnost, aby si nemysleli.. Plná čára pod sněhem? Řidič je (nebo aspoň býval) povinen předvídat! Jinak doporučuji iniciovat změnu přísluąných právních norem. Já osobně na nějaká cedulky se*u, jakoľ i na přísluąníky jakéhokoli druhu. Samozřejmě riskuju a nejsem dobrým občanem.
Jo, a jestli takové prkotiny vám připadají jako buzerace, vzpomeňte na Sbor nérodní bezpečnosti či zákl.voj.sluľbu a bude vám hned líp!
Howgh!
Honza K.
Lib
Tuesday 22 February 2005 - 08:06:14
Host
Proti drzeni snehu jsem nahodou objevil super postup - jednou jsem nechal zapnuty stropni svetylko u astry a rano byla na aute hromada snehu jen na strese tesne nad sklem mokrej ctverecek Taksze si dej blizko skla nad listecek 5W sufidku Ale ma to nevyhodu, desne to zere baterku ...
.
No ale ne, konec srandy, hele takovej sice blbej napad, ale treba funkcni - vem si prisavku (takovou tu do koupelny) a na ni pripevni dratek s napisem "Parkovaci listek je pod zasnezenym sklem" a dej to na kraj kapoty pred sterac Treba to bude fungovat
[ Upraveno Út úno 22 2005, 08:08 ]
riwal
Tuesday 22 February 2005 - 09:26:19
Host
Ascona
Wednesday 23 February 2005 - 11:25:17
Host
POZOR!!!!!!
Pro vąechny, co četli příspěvek od Riwala , není to tak jednoduché:! Pracuji v justici, takľe jsem u zdroje. Pokud se na to nějací policisté vyčmajzli a někomu to proąlo, tak to je druhá věc, ale jedem od začátku. Dostanete lístek, ľe se máte dostavit na MP zaplatit pokutu, nejdete tam, popř. jdete, ale uvádíte, ľe jste to nebyli vy a nechcete udat rodinného přísluąníka. O.K. přestupek je postoupen na městský úřad, tam tvrdíte to samé, ale upozorňují vás, ľe auto je váą majetek a jste za něho zodpovědni, vy přesto trváte na tom, ľe neuvedete jméno oné osoby (rodinného přísluąníka) a nezaplatíte. Městský úřad postupuje věc soudu, zde jste uľ v pozici ľalovaného a máte povinnost prokázat své tvrzení!!!!! Pokud budete tvrdit, ľe to byl rodinný přísluąník a nechcete uvést jeho jméno, tak vám to vůbec nepomůľe, neprokázali jste, ľe to auto tam parkovala někdo jiný a musíte to zaplatit a to pěkně s nákladama řízení, takľe se to pěkně prodraľí Ta moľnost neuvádět jisté okolnosti, které by způsobily trestní stíhání mé osobě popř. osobě mně blízké, se vztahuje pouze na svědky!!!!!! To znamená, ľe se vede spor o někoho jiného a já přijdu svědčit, tak řeknu, ľe mu svědčit nebudu, protoľe bych z toho měla problémy, popř. mí blízcí... Děkuji za pozornost Bylo by to ale fajn kdyby to ąlo tak jak píąe Riwal, sama bych toho někdy vyuľila, no nic....
riwal
Wednesday 23 February 2005 - 11:37:32
Host
Hmmm, asi máą pravdu, ale zatím mi to vychází a nikdy k soudu nedoąlo (na to jsem upozorňoval, ľe soud je něco jinýho - otázka je taky advokát). V dneąní situaci tohle asi ľádnej soud neveme, kdyľ to v justici vypadá, jak to vypadá a dělat důkazní řízení kvůli pětistovce - tak to bych chtěl vidět, kterej soudce by to neshodil ze stolu. Pokud by to bylo trestní řízení, tak státní zástupce má ale opravdu jiné starosti neľ řeąit pokuty za parkování ........... jinak zatím se na to vąichni vyprdli a neplatil jsem ani jednu oknovou pokutu - pokud je člověk sluąnej, ale sebevědomej, tak se na to vąichni vyprdnou.
Ascona
Wednesday 23 February 2005 - 12:07:28
Host
Zase musím reagovat. Není to pravda a není Nic proti nikomu, ale i pro 500 Kč se soudí!!! Navíc to není na trestní řízení, ale občansoprávní-pohledávka. Nejprve se vydá platební rozkaz a pokud ľalovaný podá do 15-ti dnů odpor, tak je normálně jednání , popřípadě si to můľe jeątě rozmyslet a zaplatit dluľnou částku, a to do tří dnů od právní moci platebního rozkazu, pokud zase ne, tak dá návrh na pokračování řízení ľalobce pro nezaplacení dluľné částky. U nás se soudí i trenky, které nevrátili vojáci na vojně Ale to zcela váľně. Vľdycka přijde návrh, kde je sepis věcí, jeden ručník, dvoje trenýrky, pět párů hrubých ponoľek, to je pak něco A to se nesoudí jenom u nás, vąude.
riwal
Wednesday 23 February 2005 - 12:12:39
Host
Hmm klobouk dolu Ascona. Vąechno co píąeą je podle zákona pravda, ale realita můľe bejt i jiná, ale jsem rád, ľe si mě poučila, uľ nebudu takovej suverén.
Přejít na stranu  1 2 [3] 4 5  
Odebírat z poradny: rss 0.92 Odebírat z poradny: rss 2.0 Odebírat z poradny: RDF

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.2412 sec,0.1838 z toho dotazů.