Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Omega :: OMEGA :: Omega Hi-Fi |
|
<< Předchozí téma | Další téma >> |
Kód na autorádio |
Přejít na stranu 1 2 [3] | |
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
|
Autor | Příspěvek | ||
Andrea |
| ||
Host | A co brzdové destičky?Mám na výběr Rixenberk,Ate,Optimal | ||
| |||
JOB |
| ||
Uživatel #447 Registrován: Tuesday 01 November 2005 - 20:31:16Příspěvků: 3695 | Tak z těchto bych volil ATE Pozor ! - Občas trochu kecam !!(a) Opel Omega C Caravan X25TD - manual 01´ Fiat Scudo 1,9 D 96´ ARO M-461 76´ | ||
| |||
JOB |
| ||
Uživatel #447 Registrován: Tuesday 01 November 2005 - 20:31:16Příspěvků: 3695 | Andrea napsal ... Jaký typ oleje mám dát do motoru,když nevím co tam bylo předtím? Můžu dát 5w40 Durablend diesel-ten je na turba plná syntetika,nepohnojím s tím něco? No zítra tě tu za tento dotaz asi rozcupujou ?lola Né já myslím že pro tento motor je plná syntetika nevyhovující. PS: Proč to vlastně řešíš ty , To si to budeš všechno měnit sama ? Pozor ! - Občas trochu kecam !!(a) Opel Omega C Caravan X25TD - manual 01´ Fiat Scudo 1,9 D 96´ ARO M-461 76´ | ||
| |||
Andrea |
| ||
Host | co je to za male soupatko mezi ovladanim oken u ridice,vedle radici paky??? | ||
| |||
JardaB |
| ||
Uživatel #365 Registrován: Monday 02 May 2005 - 22:27:36Příspěvků: 4020 | To je prepinac, ktery blokuje otvirani zadnich oken zezadu. Idealni pri preprave deti _; jeste jsem to nezapnul ?lola Twingo II, 43 kW, pro takove to jezdeni kolem komina Opel Mokka 1.7 CDTI, firemni pracant Renault Megane Cabrio 2.0 IDE, mazlik Fikus 1.6Ti | ||
| |||
Andrea |
| ||
Host | Jak se zapíná tempomat | ||
| |||
Martas |
| ||
Host | Andrea napsal ... Jak se zapíná tempomat Hele tady Odkaz mas manual na Omegu B, stahni si ho myslim ze tam najdes dost odpovedi na tve otazky _; | ||
| |||
Andrea |
| ||
Host | To je skvělí něco takového jsem hledala sice jsem si koupila knížku za 600,ale tam nic není. | ||
| |||
Přejít na stranu 1 2 [3] | |