• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Poradna

Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Vectra :: VECTRA :: Vectra exteriér
 
<< Předchozí téma | Další téma >>
Stahování oken
Přejít na stranu  1 2 [3]
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
Autor Příspěvek
Yper
Friday 17 June 2005 - 12:17:15 Citovat
Uživatel #251
Registrován: Tuesday 14 September 2004 - 10:28:45
Příspěvků: 3550
2 Máca: ..tywe, tak to je opravdu super, bo na Opel vrakoviąti tady v Mostě za jednu stranu (motorek+mechanismus), chtěli okolo 1000 ká.Jen za tohle! Dál jsem se nevyptával, protoľe mi to přiąlo jako vydřiduąství. Koupí-li totiľ bouračku auta za 50k Kč, tak na něm pak za jednotlivé díly musí vydělat navrch min. daląích 50tis!

Dodge Caliber 2.0 CRD SXT
Opel, ten má dnes už každý Sopel!!
Yamaha 1100 - Virago
Konečně pořádnej krouťák a né jako línej Opel
BMW K1200 LT - auto na dvou kolech
Máca
Friday 17 June 2005 - 22:08:03 Citovat
Host
To all: tak jsem předělal moje ąvihadla na normální elektrická okna. Některé postřehy a moľná rady:
1)Koupil jsem origo motůrky a spínače (a svazky elektriky-měli jiný konektror u dveří neľ já = pouľil jsem jen konektor k motůrku - doporučuji kupovat s ním)
2) Spínače pasovaly bez problémů, dodal jsem pojistky a relátka (2+2 kusy)
3)Dovolím si tvrdit, ľe máte-li připravené konektory u řadící páky, vede Vám elektrika aľ ke dveří (mě jen ke dveřím, ve dveřích nic)
4)Roznejtujete 4 nejty, povolíte 1 ąroub a vyndáte sklo. Poté vyměníte mechanismy a zandáte sklo (pěkná práce) - moľná ľe se nemusí vyndavat.
5)Na konektoru motůrku je 5 drátů -červený+12V, hnědý GND, pak slabé datové(hnědočerný je společný), s ním pak spojutele ty dva ostatní podle směru.
6)Najdete si dráty v konektoru u dvěří a je to
Máca
Friday 17 June 2005 - 23:26:08 Citovat
Host
AHoj, mám dotaz k těm oknům.
Nefunguje mi stahování okna na pravé straně dlouhým stiskem. Levé okno dloho podrľím a krásně jede dolů, pravé jede jen kdyľ drľím.
Četl jsem, jak se to má udělat a nějak mi to nefunguje, dělam to správně?
Auto zamklé, okna zavřené. Odemknu (při vypnutém zapalování nejde s okny dělat nic), zapnu zapalování (musím do polohy 2?), sjedu s oknem dolů a drľím jeątě 5s, to samé udělám směrem nahoru.
Co dělám ąpatně, je to ta poloha klíčku, nebo musim dolu sjet skokově.. Dík
Tomáą
Saturday 18 June 2005 - 15:42:51 Citovat
Host
...čau.. podařilo se mi taky předelat ąvihadla na elektriku... uz na vrakáči jsem narazil na ruzne konektory ve dverich.... vybral jsem si ten správný a stačilo jen vyvléct "staré" dráty a "navléct" do dveří dráty nové.... vąe bez sebemensich problemu... postup byl jinak stejny jako u Mácy... Dal jsem ale za komplet na vrakáči (mechanismy s motorkama + kabeláľe + ovládače 3.600Kč...
Máca
Saturday 18 June 2005 - 19:46:21 Citovat
Host
Ahoj, prosím o radu, jak naprogramovat ty dojezdy u spolujezdce (je-li to moľné) tak, aby při deląím stisku sjela okna jako u řidiče. Prosím o přesný postup.
Poté by mi moľná ąlo i zavírání oken přes druhou zamykací polohu klíčkem. Předem děkuji
Tomáą
Saturday 18 June 2005 - 21:11:04 Citovat
Host
...tak jak to děláą by to melo fungovat. Taky jsem mel s pravym oknem problemy... mi vzdy vrcel motorek, kdyľ jsem 5s drzel v horní poloze.... opakoval jsem memit polohy nahoře a dole a drľel tlačítko o něco déle a vrčení motorku přestalo a pak vąe fungovalo, včetně zavírání klíčem.... Zkus si s tím pohrát, mělo by se tak dělat...dle manuálu....
Máca
Sunday 19 June 2005 - 22:12:07 Citovat
Host
Pořád nic, v manuálu píąou, ľe stačí 5s.
Jezdil jsem nahoru a dolu tak, ľa jsem vyjel nahoru a drľel 10s , sjel dolu a zase 10s drľel, nebo jsem to zkouąel krokově a kdyľ jsem byl v některé krajní poloze, zase drľel.

Nevím, co s tím, jinak vąechno funguje i to náhodné přivření a okno pak sjede. Vąechna elektronika je u toho motůrku, ale nechce se mi do ní sahat (třeba vybít kondíky...).

To Tomáą: jak mám chápat, ľe jsi měnil polohy (nahoru a dolu?) a nepamatujeą si jeątě, jestli jsi to dělal krokově, nebo jen plně nahoru a plně dolů - jako v celku)
Dík
Tomáš
Sunday 24 July 2005 - 11:54:51 Citovat
Host
2 Máca: ... no sjel jsem dolů.. a držel 5s (tlačítko jsem pořád držel) a pak nahoru a držel 5 s... nebo naopak, je to jedno... vše pak bez problémů fungovalo... Zkus jeste odpojit baterii a pak vyzkoušet znovu....

Rychlá odpověď:

 

Přejít na stranu  1 2 [3]  
Odebírat z poradny: rss 0.92 Odebírat z poradny: rss 2.0 Odebírat z poradny: RDF

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.1640 sec,0.1267 z toho dotazů.