• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Fórum

Opel Club Renbau :: Vlákna :: Poradna Vectra :: VECTRA :: Vectra exteriér :: Re: Stahování oken
Vaše jméno:
Odpověď:


Témata příspěvků
xroll
Odeslal: Thursday 26 May 2005 - 19:39:33
Chci předělat ąvihadla na elektriku a známej co to zrovna spáchal na golfu tvrdí, ľe k tomu musel koupit nějakou řídící jednotku.Ani nevim jestli mam přípravu, ale snad je to jedno. Brácha má drátů plnou garáľ. )
Poslední odpovědi
Tomáš
Odeslal: Sunday 24 July 2005 - 11:54:51

2 Máca: ... no sjel jsem dolů.. a držel 5s (tlačítko jsem pořád držel) a pak nahoru a držel 5 s... nebo naopak, je to jedno... vše pak bez problémů fungovalo... Zkus jeste odpojit baterii a pak vyzkoušet znovu....
Máca
Odeslal: Sunday 19 June 2005 - 22:12:07

Pořád nic, v manuálu píąou, ľe stačí 5s.
Jezdil jsem nahoru a dolu tak, ľa jsem vyjel nahoru a drľel 10s , sjel dolu a zase 10s drľel, nebo jsem to zkouąel krokově a kdyľ jsem byl v některé krajní poloze, zase drľel.

Nevím, co s tím, jinak vąechno funguje i to náhodné přivření a okno pak sjede. Vąechna elektronika je u toho motůrku, ale nechce se mi do ní sahat (třeba vybít kondíky...).

To Tomáą: jak mám chápat, ľe jsi měnil polohy (nahoru a dolu?) a nepamatujeą si jeątě, jestli jsi to dělal krokově, nebo jen plně nahoru a plně dolů - jako v celku)
Dík
Tomáą
Odeslal: Saturday 18 June 2005 - 21:11:04

...tak jak to děláą by to melo fungovat. Taky jsem mel s pravym oknem problemy... mi vzdy vrcel motorek, kdyľ jsem 5s drzel v horní poloze.... opakoval jsem memit polohy nahoře a dole a drľel tlačítko o něco déle a vrčení motorku přestalo a pak vąe fungovalo, včetně zavírání klíčem.... Zkus si s tím pohrát, mělo by se tak dělat...dle manuálu....
Máca
Odeslal: Saturday 18 June 2005 - 19:46:21

Ahoj, prosím o radu, jak naprogramovat ty dojezdy u spolujezdce (je-li to moľné) tak, aby při deląím stisku sjela okna jako u řidiče. Prosím o přesný postup.
Poté by mi moľná ąlo i zavírání oken přes druhou zamykací polohu klíčkem. Předem děkuji
Tomáą
Odeslal: Saturday 18 June 2005 - 15:42:51

...čau.. podařilo se mi taky předelat ąvihadla na elektriku... uz na vrakáči jsem narazil na ruzne konektory ve dverich.... vybral jsem si ten správný a stačilo jen vyvléct "staré" dráty a "navléct" do dveří dráty nové.... vąe bez sebemensich problemu... postup byl jinak stejny jako u Mácy... Dal jsem ale za komplet na vrakáči (mechanismy s motorkama + kabeláľe + ovládače 3.600Kč...
Máca
Odeslal: Friday 17 June 2005 - 23:26:08

AHoj, mám dotaz k těm oknům.
Nefunguje mi stahování okna na pravé straně dlouhým stiskem. Levé okno dloho podrľím a krásně jede dolů, pravé jede jen kdyľ drľím.
Četl jsem, jak se to má udělat a nějak mi to nefunguje, dělam to správně?
Auto zamklé, okna zavřené. Odemknu (při vypnutém zapalování nejde s okny dělat nic), zapnu zapalování (musím do polohy 2?), sjedu s oknem dolů a drľím jeątě 5s, to samé udělám směrem nahoru.
Co dělám ąpatně, je to ta poloha klíčku, nebo musim dolu sjet skokově.. Dík
Máca
Odeslal: Friday 17 June 2005 - 22:08:03

To all: tak jsem předělal moje ąvihadla na normální elektrická okna. Některé postřehy a moľná rady:
1)Koupil jsem origo motůrky a spínače (a svazky elektriky-měli jiný konektror u dveří neľ já = pouľil jsem jen konektor k motůrku - doporučuji kupovat s ním)
2) Spínače pasovaly bez problémů, dodal jsem pojistky a relátka (2+2 kusy)
3)Dovolím si tvrdit, ľe máte-li připravené konektory u řadící páky, vede Vám elektrika aľ ke dveří (mě jen ke dveřím, ve dveřích nic)
4)Roznejtujete 4 nejty, povolíte 1 ąroub a vyndáte sklo. Poté vyměníte mechanismy a zandáte sklo (pěkná práce) - moľná ľe se nemusí vyndavat.
5)Na konektoru motůrku je 5 drátů -červený+12V, hnědý GND, pak slabé datové(hnědočerný je společný), s ním pak spojutele ty dva ostatní podle směru.
6)Najdete si dráty v konektoru u dvěří a je to
Yper
Odeslal: Friday 17 June 2005 - 12:17:15

2 Máca: ..tywe, tak to je opravdu super, bo na Opel vrakoviąti tady v Mostě za jednu stranu (motorek+mechanismus), chtěli okolo 1000 ká.Jen za tohle! Dál jsem se nevyptával, protoľe mi to přiąlo jako vydřiduąství. Koupí-li totiľ bouračku auta za 50k Kč, tak na něm pak za jednotlivé díly musí vydělat navrch min. daląích 50tis!
Máca
Odeslal: Friday 17 June 2005 - 09:54:04

Ahoj, vrakoviątě Plzeň Litice, dobrej Týpek, dá se mluvit i o ceně, Cena motorky, spínače i s tou umělou hmotou okolo řadící páky a elektrika jako bonus - celkem 2500,- podle mě dobrá cena - levnějc jsem nenaąel -telefon : 608242464

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.0578 sec,0.0230 z toho dotazů.