• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Poradna

Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Vectra :: VECTRA :: Vectra ostatní
 
<< Předchozí téma | Další téma >>
ANDREJ - story
Přejít na stranu  1 2 [3] 4
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
Toto téma je zamčeno
Autor Příspěvek
Praetor
Friday 25 March 2005 - 16:33:20
Host
ms: no, myslim ze neni prob ve vychodnim slovensku. do kladna to mam z prahy kousek, dokonce sem se s andrejem na kladne sesel, lec na me s radiem zapomel ja jsem stale trpelivy a verim ze se jednoho dne setkam se svym radiem chapu ze toho ma moc ... jenom me trosku mrzi, ze kdyz mi rekne ze v utery uz na me stopro bude mit cas a ze si me pise do diare, at urcite dorazim a ze mu predtim nemusim volat ... projel sem strudlem az pred kladno a kdyz mu volam ze sem tam do deseti minut, tak se mu to nehodilo ale co, stane se ze clovek nestiha
ms
Thursday 31 March 2005 - 11:58:02
Host
Caute, kedze dodnes som ten display nedostal, je zrejme, ze ho Andrej opat vobec neposlal(alebo opat poslal na zlu adresu ). Mne uz tu prichadza len jedna moznost ako sa k tomu mojmu displayu dostat. Ak je tu niekto z Kladna a pozna Andreja, chcel by som ho poprosit, keba zobral ten display od neho a ja mu dam adresu a nech mi to posle (postovne mu uhradim) aj tak som ten display svinsky preplatil. A 50eur?
dajte vediet bud tu alebo na Email
Dik
Duffy
Thursday 31 March 2005 - 15:21:47
Host
Tohle je fakt divný... Myslim, ľe by to Andrejovi za to nestálo, aby byl tady poąpiněnej kvůli displeji. MS tebe vcelku chápu, taky bych byl nervózní (ten delay je vcelku sluąnej), ale pokud píąeą, ľe telefony Andrej zvedá, tak kurňa se nějak dohodněte. Dyk uľ takhle tady Andrej minimálně kousek renomé ztratil.
Good luck
ms
Thursday 31 March 2005 - 20:24:49
Host
2Duffy: Ale ako sa dohodnut, ked on mi povie, ze to poslal, alebo ze to posle, a nic mi neprichadza a nakoniec zistim ze to opat neposlal. Keby som bol z Kladna alebo okolia, tak tam pribehnem, hoci mozno aj na niekolko krat, ale takto co mozem spavit?
Anonymní
Thursday 31 March 2005 - 22:04:38
Host
Nevím, jsem tady novej (chodím sem teprve půl roku), ale nějak mi to nesedí. Já jsem si myslel, ľe Anrej a Nio jsou tady jedni z nejfundovanějąích odborníků (samo se nechci někoho dotknout, ľe jsem daląí nejmenoval - a ľe je tu odborníků dost), ale něco podobnýho přeci nemá nikdo zapotřebí. Jsme tu přeci jedna velká dobrá oplácká parta, tak pevně věřím, ľe vąe dopadne dobře. Drľím palec.
riwal
Thursday 31 March 2005 - 22:20:07
Host
Doufám? S Andrejem jsem před chvílí mluvil.
klubo
Friday 01 April 2005 - 09:08:56
Host
2riwal: a.....?
ms
Friday 01 April 2005 - 09:24:35
Host
vcera vecer mi Andrej volal, asi po tvojom telefonate,Riwi, neviem kolko bolo hodin, uz som spal, a hovoril, ze to poslal ten piatok pred velkou nocou, a ze mi prefoti a posle podaci listok a ze sa aj pojde spytat na postu do nich. Aj mne hovoril, ze si nepotrebuje robit negativnu reklamu a ze to fakt poslal. Odkontrolovali sme aj adresu a mala mala by byt v poriadku. Tak neviem, uvidim ked mi posle ten podaci listok. Aj ja by som to uz velmi velmi rad mal z krku. Ak by mi to doslo ihnet dam vediet.
Duffy
Friday 01 April 2005 - 10:39:47
Host
Viděl bych to na počtu... Posíláme firemně haldy balíků přes zmiňovanou instituci (i na Slovensko) a těch reklamací je sluąně... Určitě má na to Murphy nějakou hláąku, ale občas kdyľ někdo něco potřebuje hodně nutně, tak se to zrovna p o s e r e ... Nojo, MS, holt o zkuąenost víc... Zase to ber z tý pozitivnějąí stránky, můľeą si udělat pak výlet do Rakous a něco si koupit za 50EUR
Né, soráč, drľim palce a ....
ronin44
Friday 01 April 2005 - 12:00:22
Host
2ms

Ono to fakt vyzera na tu postu, ja cakam na laktovu opierku zo Zubri uz viac ako tri tyzdne
Přejít na stranu  1 2 [3] 4  
Odebírat z poradny: rss 0.92 Odebírat z poradny: rss 2.0 Odebírat z poradny: RDF

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.2339 sec,0.1834 z toho dotazů.