• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Poradna

Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Vectra :: VECTRA :: Vectra ostatní
 
<< Předchozí téma | Další téma >>
ANDREJ - story
Přejít na stranu  1 [2] 3 4
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
Toto téma je zamčeno
Autor Příspěvek
riwal
Saturday 19 March 2005 - 11:07:53
Host
Tak teď jsem asi 15 minut mluvil s Andrejem a vyříkali sme si to resp. vysvětlil mi o co de. Jeho problém spočívá v tom, ľe se asi snaľí kaľdýmu hned vyhovět a jelikoľ je sám, tak to nestíhá a pak se neą»asně vymlová a působí dojmen slibotechny.
Domluvili jsme se v podstatě na tom, ľe lidi co po něm budou něco chtít udělat prostě odkáľe na nějakej termín a udělá si na to čas - to je vąechno o plánování zdrojů.
A k tomu Maroąovu displayi - to je neą»asná kauza, která se nedá okecávat, prostě to nastalo a myslim, ľe Andrej se s Maroąem vyrovná finanční kompenzací za utrpěné újmy.
Myslim, ľe tím bychom tuto kauzu mohli ukončit a Andrejovi to asi taky něco dalo.
Mám rád, kdyľ se ąpinavý prádlo vypere hned a na rovinu a to se myslim teď povedlo - uvidíme.
Tenhle příspěvek jsem napsal proto, ľe jsem se tu nejvíc ke kauze vyjadřoval a cejtil jsem to jako povinnost.
Andrej
Saturday 19 March 2005 - 11:16:01
Host
2 Riwi - dik za nestrannou podporu, btw - ty lidi na vzdalene terminy odhazuji uz nejakou dobu - jinak bych se zblaznil...
Jo, sam uz take nejsem, jednoho pomocnika mam, no, obcas mam pocit ze sam bych mozna stihal vic...
Lib
Saturday 19 March 2005 - 11:58:47
Host
I mistr tesar se utne a nikdo neni dokonalej. Udelat chybu dokaze kazdej, ale uznat, napravit ji a poucit se, to jen malokdo. Myslim ze Andrej je ok a u me spada do te skupiny "malokdo"
Brouček
Monday 21 March 2005 - 19:43:15
Host
Ač jsem krátce členem na těchto vynikajicích stránkách, tak bych se rád téľ vyjádřil. S Andrejem jsem poprvé komunikoval telefonicky jeątě v době, kdy jsem nebyl členem.To jsem pouze ľádal radu po telefonu.Velice ochotně vysvětlil, co jsem potřeboval.Syn má omegu a včera jsem ji přitáhl na laně, protoľe přestala startovat.Nejdřive jsem myslel, ľe má vháji imobilizér, ale pak jsme konstatovali závadu na startéru. Po demontáľi jsem zjistil, rozpadlý spínač uvnitř cívky.Po dotazu v Oplu,co za to, jsem volal Andrejovi.Dnes dopoledne v půl jedenácté jsem mu předal, s prosbou, ľe bych nutně potřeboval novou cívku jeątě dnes, neb syn jezdí s taxikem částku 4000Kč.Jiľ ve 14,00 mě volal, abych si přijel pro cívku.Takľe tímto chci veřejně poděkovat za ochotu a rychlost, jakou mně Andrej vyąel vstříc.
Yper
Tuesday 22 March 2005 - 08:59:09
Uživatel #251
Registrován: Tuesday 14 September 2004 - 10:28:45
Příspěvků: 3550
2 Andrej: tfuj tajbl, to se mi ulevilo - je dobře, ľe jsi si naąel čas a tohle sem napsal.
Znám to z vlastní zkuąenosti - ve snaze vyjít kaľdému vstříc, jsem se uľ několikrát dostal do podobných problémů, nicméně vľdy to byla má chyba, protoľe jsem neuměl říci Ne nebo dohodnout jiný termín. Andreji, je dobře, ľes to vysvětlil a provedl i tu kompenzaci.

Dodge Caliber 2.0 CRD SXT
Opel, ten má dnes už každý Sopel!!
Yamaha 1100 - Virago
Konečně pořádnej krouťák a né jako línej Opel
BMW K1200 LT - auto na dvou kolech
Anonymní
Tuesday 22 March 2005 - 09:44:39
Host
No přidám svojí zkuąenost - s Andrejem je domluva snadná, ale chce to ho dokopat a nebo za nim rovnou zaject (coľ ze slovenska moc nejde - chápu) pak je vąe v pohodě. Mě Andrej několikrát pomohl, a splnil to co slíbil .... Ale bylo to v době kdy zjevně ten čas jeątě měl ..... Nebudu tady nikoho obhajovat ... můj názor je ľe tohle Andrej trochu posral - minimálně v tom, ľe dost lidí se teď i přes omluvu a vysvětlení radąi obrátí jinam. Na druhou stranu chápu i Andreje ľe kdyľ ten čas neni ..... vim z vlastní zkuąenosti. Takľe jak píąu - mě Andrej vľdycky pomohl ke spokojenosti ale pravdou je, ľe ho člověk musí bombardovat a otravovat ....

Bad
Duffy
Tuesday 22 March 2005 - 13:28:31
Host
Taky s údivem čtu tohle vlákno a nějak mi bylo ąoufl i za Andreje... Jak říká Yper, zapla»pánbůh, ľe jsi udělal tiskový vyjádření Andreji. Jinak my se známe jen letmo přes kámoąe co kupoval altík, ale vąe bylo zcela OK. Mě i Andrej neváhal telefonicky radit,takľe... Podat ruce chlapi (jen imaginárně - pro ą»ouraly) a vąe OK
benji
Wednesday 23 March 2005 - 00:04:33
Host
Na deląí dobu jsem se odmlčel ze zdravotních důvodů, ale nedá mi, abych se k tomuto tématu nevyjádřil.
V poslední době jsem Andrejovým stálým zákazníkem (autíčko se trochu sralo, furt svítily nějaké kontrolky) a musím konstatovat, ľe Andrej dělal, co mohl, aby mi auto dal do pořádku a musím za»ukat - vąe funguje, jak má, dokonce navíc mám uľ i BC. O cenách asi nemá cenu mluvit.
Pravda je, ľe Andrej toho má moc, snaľí se kaľdému vyhovět a pak nestíhá - prostě si toho bere víc, neľ zvládne. Na druhou stranu ale bych těľko hledal v jakémkoliv značkovém servisu člověka, který Opelům tolik rozumí a věnuje tolik času tomu, aby závadu naąel a odstranil; dokud auto není v pořádku, tak se na něj nevykaąle. S ohledem na moje zdraví si dokonce pro auto přijel a zase mi ho přivezl - toho bych se asi těľko někde jinde dočkal.
Ten případ, co se stal, Andrej asi jednoduąe prokaučoval. Uľ to tady padlo, kaľdý jsme chybující, Andrej se k tomu postavil čelem a to ho ctí.
Myslím, ľe není důvod to dál rozmazávat, mojí důvěru to nijak nenabouralo, mám své vlastní zkuąenosti a ty hovoří jasně - aľ se mi nedejboľe zase něco vysere, vím, kam se obrátit.
Papak
Wednesday 23 March 2005 - 00:56:24
Host
No Andreje neznám a nikdy jsem sním nic nekonzultoval a ani jsem (třikrát klepu) nic nepotřeboval. Moje heslo zní, ľe vąechno ąpatný je kněčemu dobrý. Jak Andrej říkal nemá dost času a já si myslím, ľe touto kauzou si trochu odlehčil. Je to sloľitý vąem vyhovět, ale asi je lepąí říct narovinu NE já nemám ČAS neľli něco slibovat a udělat si tak ąpatné jméno.
Musíme být tolerantní!!
ms
Friday 25 March 2005 - 16:26:45
Host
2.teil
* tak a aj velkonocne sviatky travim bez displaya, pretoze avizovany display odoslany v piatok este nedorazil (bud ma posta strasny naval prace, alebo ..., alebo to ide cez Avganistan), nevadi uz som si zvykol

* inak na komunikaciu s Andrejom sa nemozem stazovat, aj v pondelok mi volal, ze v piatok ten display poslal, telefony mi dvihal, takze v tomto problem nebol

* trosicku upresnim: Andrej napisal, ze sme hovorili, ze display mi posle piatok pred velkou nocou, v skutocnosti mi povedal ze bol odoslany este piatok predtym aj z tymi eurami

* Chcel by som sa reagujucich len spytat na na hranicu mojej tolerancie. Ok mame byt tolerantny, suhlasim, pol roka cakania este asi je v hranici tolorancie .Som zvedavy ako by ste reagovali vy , keby ste mali zaplatene za nejaku opravu napr. 4000 Kc za mag. spinac a nic. Verim ze po tyzdny by ste Andreja zlyncovali. Ono to fakt vyzera ze nema cas a moja smola, ze som z vychod. slovenska a ze na neho nemozem intenzivne tlacit, ale keby som si po display prisiel osobne, tak ma lacnejsie vyjde kupit novy. Aj ja verim ze sa to da do poriadku, ked bude nieco nove dam vediet.
Přejít na stranu  1 [2] 3 4  
Odebírat z poradny: rss 0.92 Odebírat z poradny: rss 2.0 Odebírat z poradny: RDF

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.3127 sec,0.2336 z toho dotazů.