Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Corsa :: CORSA - COMBO :: Corsa - Combo interiér |
|
<< Předchozí téma | Další téma >> |
rychlomer a tachometer |
Přejít na stranu [1] 2 | |
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
|
Autor | Příspěvek | ||
milos |
| ||
Host | Ahoj, mam problem ze mi pri jazde z nicoho nic zrazu spadne rychlomer na 0 a zastavi sa tiez pocitanie kilometrov. Najprv som si myslel ze je to sposobene nejakymi otrasmi, ale robi to aj na uplne rovnej ceste. Potom z nicoho nic zasa nabehne. Stretli ste sa stym niktop? Co by ste poradili? | ||
| |||
Jakub |
| ||
Host | vše navědčuje tomu, že je špatné čidlo rychlosti, myslim že je na převodovce, přístupné pod autem, nevim to jistě, ještě jsem ho nevyndaval | ||
| |||
Anonymní |
| ||
Host | Fuha... do toho sa asi pustat nebudem... bude treba nieco menit? a kolko to asi moze stat? | ||
| |||
Daniel |
| ||
Host | Mal som presne to iste. Po case mi uz nesiel tachometer vobec a zacala sa rozsvecovat diagnostika motora. Tak som isiel do servisu. A vyliezlo z toho vadne cidlo rychlosti. Cidlo stalo 1800 + 200 vymena a som vysmiaty. | ||
| |||
Lib |
| ||
Host | Daniel napsal ... Mal som presne to iste. Po case mi uz nesiel tachometer vobec a zacala sa rozsvecovat diagnostika motora. Tak som isiel do servisu. A vyliezlo z toho vadne cidlo rychlosti. Cidlo stalo 1800 + 200 vymena a som vysmiaty. No ja bych spis krivil hubu, 1800 neni zrovna malo za takovou picacinku | ||
| |||
Václav GT |
| ||
Host | Vlez pod auto a prohlédni to. Může to být třeba jen volný konektor. Na servis je vždy dost času, např. bude volný konektor a oni ti dodají nové čidlo (pro ně je to lepší obchod- ty to přeci zaplatíš a ještě budeš mít pocit, že jsi vysmátý). | ||
| |||
siso |
| ||
Host | ja mam podobny problem, navyse je to okorenene tym, ze mi prestane ukazovat teplotu motora a stav nadrze. myslite ze v tom moze byt rovnaky zadrhel ako cidlo rychlosti alebo blbne nieco horsie ??? pre info po par sekundach to zasa nabehne a zopakne si to tak kazdy treti tyzden vdaka za pomoc uz vopred | ||
| |||
Daniel |
| ||
Host | To Siso: No u teba by som skor povedal, ze je niekde zla kostra. | ||
| |||
qpc |
| ||
když Bůh škádlil peklo,vymyslel i500 Uživatel #255 Registrován: Monday 20 September 2004 - 16:39:01Příspěvků: 5329 | siso napsal ... ja mam podobny problem, navyse je to okorenene tym, ze mi prestane ukazovat teplotu motora a stav nadrze. myslite ze v tom moze byt rovnaky zadrhel ako cidlo rychlosti alebo blbne nieco horsie ??? pre info po par sekundach to zasa nabehne a zopakne si to tak kazdy treti tyzden vdaka za pomoc uz vopred ...kostra,blbej signál z jednotky ,uvolněnej hlavní konektor pod palubní deskou(pod budíkama) Odkaz Astra-H OPC Odkaz i500.html Na peklo se zvoní tlačítkem "SPORT". Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoníš..... | ||
| |||
SnowMan X |
| ||
Host | Mě se v poslední době stává,že otočím klíčkem,rafička ukazatele paliva naběhne podle stavu benzínu a jak zastartuju,tak tak divně spadne na nulu a po nastartování se zase vrátí.Čím to může být? | ||
| |||
Přejít na stranu [1] 2 | |