• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Poradna

Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Astra :: ASTRA :: Astra interiér
 
<< Předchozí téma | Další téma >>
Divné zvuky z celého auta
Přejít na stranu  [1] 2
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
Toto téma je zamčeno
Autor Příspěvek
Ondra
Wednesday 11 May 2005 - 08:52:52
Host
Vlastním Opel Astra 1,4 16V r.v.98,naj. 118.000km.Je normální,aby při tomto stáří vozu a počtu najetých km v autě vąe drnčelo?Nikdo tady o tom nepíąe?!Jen stručně - drnčí řadící páka při určitých otáčkách (o tom jsem tu zmínku naąel),rezonuje něco ve stropě v zadní části vozu,něco drnčí ve dveřích řidiče (v servisu na nic nepřiąli,pouze přinýtovali stahovačku,ale nepomohlo to),vrľou 5. dveře a něco na pravé straně vzadu,něco rezonuje ve středovém panelu a v palubce.A taky vrľou přední dveře spolujezdce (kdyľ mírně otevřu okno,tak se to zlepąí).Auto je nebourané.Docela by mne zajímalo,jestli má někdo podobnou zkuąenost.Uľ jsem pár aut měl,ale na pazvuky interiéru Opel jasně vede.
pr»ka
Wednesday 11 May 2005 - 09:15:28
Host
Ondro spoj se s Happym, ale myslím ,ľe ten jeho flaąinet překonáą ne nic ve zlém,pokus o vtip vrľou vľdycky pevné části o sebe,musel bys postupně vąechno rozebírat a pozorovat co o sebe tře, hrozná práce a kdybys to dal do servisu a» na to příjdou, tak nevěřím ,ľe by se ti s tím sr*li a kdyby jo, tak by ses zřejmně nedoplatil neľ by to naąli
Yper
Wednesday 11 May 2005 - 09:27:54
Uživatel #251
Registrován: Tuesday 14 September 2004 - 10:28:45
Příspěvků: 3550
Jseą první majitel? Pokud nikoliv, tak bych byl dost opatrný na prohláąení o tom, ľe auto je nebourané - dnes ho dovedou opravit tak, ľe se skoro nic nepozná - resp. laik nic nepozná.
Moľná, ľe s ním jezdili víc v terénu neľ po silnici. Normální to ale není!
Drnčení řadící páky - mírná nevyváľenost jednoho kola nebo na jedné poloose (té deląí) chybí vyvaľovací litinové závaľí.
Páté dveře - moľná by stačilo přitáhnout zámek.
Strop - pokud máą ostřik zadního skla, tak tam by měly vést: hadička k ostřiku, a kabeláľ do těch dveří, která můľe jakoby vrzat nebo volné panty. Stačí prostříknout spec. sprejem na gumu nebo i mírně silikonem. Také , pokud tam je anténa - její uchycení uvnitř.
V palubce mohou vrzat kabeláľ a někdy i horní mříľka pod sklem - to máme vąichni a řeąíme to jejím přilepením na oboustrannou pásku - silikon nepomůľe - jen sníľí hluk.
Současně s tím namaľ vąechna gumová těsnění kolem dveří přípravkem "Regum".
Také bych vystříkal dutiny nějakým penetrantem - včetně dveří a podběhů u zadních kol.
Je toho spousta, ale nezapomněl bych ani na kontrolu silenbloků uchycení motoru, protoľe evidentně jeho vibrace se přenáąejí na celou karoserii.
Pokud tohle auto si chceą nechat, tak musíą začít vylučovací metodou. Hodně ątěstí.

Dodge Caliber 2.0 CRD SXT
Opel, ten má dnes už každý Sopel!!
Yamaha 1100 - Virago
Konečně pořádnej krouťák a né jako línej Opel
BMW K1200 LT - auto na dvou kolech
opel.vectra
Wednesday 11 May 2005 - 09:55:36
Host
Chlapci, jednoduchá poučka zní: drnčí ti něco v autě? ZESIL SI RADIO!!
Ondra
Wednesday 11 May 2005 - 10:28:04
Host
Chlapi,díky za rychlé odpovědi,nejsou zrovna moc potěąující,asi bych musel rozebrat celé auto,vąechno promazat,případně vyměnit a znovu poskládat.Asi mi ani nic jiného nezbude,protoľe to člověka ątve,kdyľ musí furt poslouchat nějaké pazvuky.S tím rádiem to je dobrý,ale pouze kdyľ jedu sám,ne s rodinou.V servisu toto nevyřeąí,to uľ jsem zkouąel a jen jsem platil za nic. Jinak jsem třetí majitel,takľe s tím nebouráním je to těľké posoudit,ale vąe vypadá původní,vąechny ąrouby na sobě mají originál nástřik,nebylo to nikde stříkané,tak z toho usuzuji,ľe není bourané.
opel.vectra
Wednesday 11 May 2005 - 10:57:51
Host
No co se bouraných a nebouraných aut týče, dělám s kámoąem, kterej je opravdu skvělej klempíř. Nevěřil bys to se dá vąechno s autem udělat a jak vypadá po opravě. A někdy se stane, ľe kdyľ se to dobře opraví, je to lepąí neľ z fabriky (ale to se týká spíą Fiatů) Holt dobrej karosář je fakt kouzelník
Ondra
Wednesday 11 May 2005 - 11:13:53
Host
Jeątě bych se rád zeptal,jak se sundává čalounění stropu.V servisu mi řekli,ľe se vyndat z auta nedá,ľe 5.dveřmi neprojde a muselo by se vyndat přední okno a tudy to proleze.Je to pravda? A jeątě jeden dotaz - jaká je správná teplota ohřátého motoru.Mě to ukazuje 94st.,na dalnici kdyz to mazu rychleji tak klidne 96st.,jinak nevari,nic,ale zda se mi to docela vysoka standardni teplota.
Yper
Wednesday 11 May 2005 - 12:26:04
Uživatel #251
Registrován: Tuesday 14 September 2004 - 10:28:45
Příspěvků: 3550
Tvá teplota je O.K. - správná provozní, kdyľ je auto deląí čas v tahu, jako na dálnici nebo rovném úseku. Kdyľ nohu sundáą z plynu, tak by mohla klesnout i o 10°C, ale to co píąeą je naprosto v pořádku Úďo.
Na prohlídku věcí pod čalouněním stropu nepotřebujeą čalounění dávat ven. Nevím jak se vyndavá, ale zas tak nic těľkého by to nemělo být.Je to samonosné plato, které tam je uchycené jen na několika ąteftech.
Tohle nejsou ©kodovky, kdy jsi musel demontovat přední sklo, aby ses dostal pod čalounění.

Dodge Caliber 2.0 CRD SXT
Opel, ten má dnes už každý Sopel!!
Yamaha 1100 - Virago
Konečně pořádnej krouťák a né jako línej Opel
BMW K1200 LT - auto na dvou kolech
happy
Wednesday 11 May 2005 - 12:49:40
Host
Pr»ko, no počkej, no počkej, ty hade jedn, no počkej. Hele Ondro, to, ľe Opel je Opelnice, to uľ vím dávno. Kaľdý Opel mi drnčel někde a jsem s tím smířený. Mám teď prdlý nějaký nýt vzadu v přepáľce kufru a nechce se mi do toho vrtat, mírn to tam vrľe, jinak palubka - to je otřes, drnčí ta přední la»ka u skla a pak na nerovnostech bouchá něco jako umělohmotná krabička uvnitř, kdyľ se palubka zahřeje. To je otřesné. A nic s tím nenadělám a taky právě proto, ľe to auto mám tuhé jako ątolverk, protoľe mám velká kola a sportovní podvozek a na naąich extra rovných cestách je to slyąet. Kaąli na to a pus» si rádio. A jinak Pr»ko, aľ tě chytím, tak tě s ním a s tou tvojí Opelnicí to nebude ľádný problém na to mám jeątě dost páry ©ak počkej aľ pojedeme, jak tě budu postrkávat LOL vlastně ne, děti by neměly pikat za rozmary rodičů
Anonymní
Wednesday 11 May 2005 - 17:28:41
Host
Mam dve Gckovy Astry, jedna (Caravan) byla bouchlá na zadek a od te doby paty dvere strasne vrzou a jedny zadni taky. Zrejme tapecírunk. Ver nam, taky se priklanim k tomu, ze to auto bylo nabourany. Petr
Přejít na stranu  [1] 2  
Odebírat z poradny: rss 0.92 Odebírat z poradny: rss 2.0 Odebírat z poradny: RDF

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.1890 sec,0.1573 z toho dotazů.