Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Vectra :: VECTRA |
|
<< Předchozí téma | Další téma >> |
osvětlení dig.klimy |
Přejít na stranu 1 2 [3] | |
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
|
Toto téma je zamčeno |
Autor | Příspěvek | ||
Yper |
| ||
Uživatel #251 Registrován: Tuesday 14 September 2004 - 10:28:45Příspěvků: 3550 | Mně to asi taky teď čeká.Současně se ale podivuji nad cenou toho servisáka 5k a ľe mlel něco o vyvařování. Měl jsem to několikrát na zvedáku a tak jsem si to pořádně prohlíd - vąe je v objímkách buď na dva ąrouby nebo jen jeden a druhá strana je zachycená jako třmen. Cena těch gumových blbinců je taky rozumná. Nic se na nic nenavléká.Kaľdá je tuąím z jedné strany nařízlá aľ k středovému otvoru a tak lze vľdy dobře nasadit. Jestli něco vyvařují, tak se mi zdá jen na přední nápravě a to jen proto, ľe nemají lis, kterým by to vytlačili.Pak si ale kladu otázku, jak tam nové silentbloky (do těch vyhřátých a změklých objímek) vlisují - asi olej a kladivo - to mně tedy po*er prsa! Dodge Caliber 2.0 CRD SXT Opel, ten má dnes už každý Sopel!! Yamaha 1100 - Virago Konečně pořádnej krouťák a né jako línej Opel BMW K1200 LT - auto na dvou kolech | ||
| |||
Lib |
| ||
Host | NIO: no jasne jasne, ja nezpochybnuju tvou diagnozu ale spis ty servisy | ||
| |||
NIO |
| ||
Host | neee jen klidne zpochybnuj o tom to tu preci je. Ne ale o tech servisech je to na dlouhy vypraveni. Dnes jsem konecne nechal delat pripravek na vymenu tech 4 cepu zadni napravy. ten prvni mi nekdo potah a tak jsem to delal na vyndanejch. takhle to bude rychlovka. | ||
| |||
Přejít na stranu 1 2 [3] | |