• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Fórum

Opel Club Renbau :: Vlákna :: Poradna Astra :: ASTRA :: Astra interiér :: Re: Mlžení skel - špatné větrání
Vaše jméno:
Odpověď:


Témata příspěvků
Milan
Odeslal: Sunday 21 August 2005 - 20:41:39
Ahoj, mám problém s větráním u Astra G 1.6. Mlží se mi skla při spuštění větrání v polohách: studený vzduch a jakákoliv poloha větráku a také jakákoliv poloha nastavení foukání fukarů. Při tom je cítit takový teplejší (ne horký) a hlavně vlhký vzduch, i když teplota venku je nízka. Pokud zapnu klimatizaci, tak je vše OK, ale bez ní nastane tento problém. Díky za radu...
Poslední odpovědi
Petr-kolemjdouci
Odeslal: Tuesday 03 January 2006 - 11:11:16

Koukni se sem
Odkaz
prtka
Odeslal: Tuesday 03 January 2006 - 10:43:30

V tomto počasí se ti bude mlžit zadek vždy...neřeš to
macil
Odeslal: Tuesday 03 January 2006 - 10:32:41

2Nunak: Filter je v motorovej časti pod plastom pod predným oknom. Tu to máš aj s obrázkami. Odkaz
Pod filtrom uvidíš aj klapku prepínania vnútornej cirkulácie.
Ale zahmlievanie zadku, hlavne v tomto počasí, je známa bolesť F-ka. Mám hatchback a tiež sa mi zadok mlží. Klapka funguje a filter mám vymenený. Klimatizácia pomôže, ale po jej vypnutí sa mi okamžite zamlží aj predok. Musím pustiť vetrák až na 4 aby to poriadne ofúklo.
Nunak
Odeslal: Tuesday 03 January 2006 - 10:09:17

Muzu sezeptat jak je to u astry F Caravan (97) ? konretne kde je pylovy filtr a jak se da overit funkcnost klapky. Muj problem je ze si mlzi zadek (zadni skla). DIky
timony
Odeslal: Monday 02 January 2006 - 15:13:59

Většinou je to právě vadná klapka přepínání vnitřní cirkulace vzduchu. Měl jsem stejný problém
Radim
Odeslal: Thursday 29 December 2005 - 03:01:31

Astra mlzila, vsem jsem zavidel cira skla a rikal jsem si, ze je neco asi spatne. Spray proti mlzeni pomohl tak na 30 minut, jinak se dalo jezdit jen s klimatisaci.

Vyndal jsem ten kaslik. Klapka vetrani byla prepnuta na vnitrni okruh a nereagovala na knoflik na stredovym panelu. Pripojil jsem jeji motorek na draty od osvetleni kasliku a prepnul to na vnejsi okruh a nechal ten motorek odpojeny. Od te doby zadna mlha.

Takze to vypada na nejakou chybu v rizeni. Ten motorek fungoval dobre. Ted je to natvrdo prepnuty na vnejsi okruh, nemohu tedy jezdit kolem hnojiste a za roburem, coz se da stravit nez se na to podiva nejaky profesional.

Kazdopadne mnohorat dekuji za radu!

Pája
Odeslal: Monday 22 August 2005 - 09:20:51

Když vyndáš kastlík před spolujezdcem tak máš recikl. klapku před sebou. Zapínáním a vypíánání klapku krásně vidíš jestli se odevírá a zavírá. Je to i slyšet ( servomotor).Neboj se toho nic těžkého to není.
klubo
Odeslal: Monday 22 August 2005 - 08:25:54

orig. pylák stojí 457kč
Milan
Odeslal: Monday 22 August 2005 - 08:09:53

Díky všem za rady,až se na to podívám tak dám vědět.Já si taky myslím že je to ta klapka protože jsem jel ns Slovensko a bylo to v pořádku,až teď to projevilo a to se mi už stalo víckrát a zase se to spravilo,takže asi opravdu zůstává viset ta klapka.Ještě dotaz,když sundám tu skříňku,můžu to nějak vyskoušet jestli ta klapka funguje,myslím tím jestli ji uvidím že se přepíná.Budu to dělat prvně a moc se v tom nevyznám,ale myslím si,že úplný lempl nejsem.Ještě jednou díky za rady.

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.0475 sec,0.0162 z toho dotazů.