• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Fórum

Opel Club Renbau :: Vlákna :: Poradna Vectra :: VECTRA :: Vectra Hi-Fi :: Re: neorigoą rádio - displej
Vaše jméno:
Odpověď:


Témata příspěvků
Dino
Odeslal: Tuesday 17 May 2005 - 19:41:51
ahoj, vím, ľe uľ se to tu probíralo, ale učel mého dotazu není zprovoznit displej, vím, ľe jen redukce a jen sony. Já mám dva dotazy:

1) nové neorigoą rádio mi dělá neplechu, pokaľdé kdyľ po pár minutách vlezu do auta, a zapnu rádio tak veąkeré nastavení rádia, jako jsou stanice, bass, atd.. jsou pryč a musim nastavit vąechno znova a znova, taky mi to začlo dělat to, ľe jak otevřu dveře auta, pípá mi to v autě jako kdyľ nechám něco zaplýho bez klíčku, např. světla atd.. a přitom je vąechno totálně vypnutý, taky sem si vąiml, ľe kdyľ strčím klíč do zapalovní a otočím s ním, tak se rádio zapne, vysune se CD a vypne se to je děs co?

2) za druhé bych se chtěl zeptat, zda jde nějak udělat, aby se mi na displeji (vectra objevil datum i při zapnutém rádiu, aby tam nebyl při zapnutym jen čas a teplota

za případné reakce a rady mooooc děkuji
Poslední odpovědi
tira
Odeslal: Saturday 21 May 2005 - 14:26:05

to Dino: sorry já jsem se spletl, ne světle modrý ale tmavě. Světle modrý je větąinou zvláą» a slouľí k propojení s handsfree sadou (při hovoru se automaticky ztlumí rádio). A ten tmavě modrý by tam měl být. Můľeą ho zkusit odpojit, ale podle mě je lepąí kvalitnějąí příjem neľ datum (datum je celý den stejný ).
Anonymní
Odeslal: Friday 20 May 2005 - 14:46:34

čest pánové, takľe jsem se na to vrhl a dle rad to dopadlo takto:

rádio jsem vyndal a prohodil ľlutý drát s červeným, nyní po zapnutí klíčku se rádio zachová tak jak bylo před vypnutím klíčku, tzn. jestli bylo vypnuté či zapnuté a co hrálo za písničku, CD nevyjíľdí, prostě bomba.

pípání: i to je tak jak psal tira a daląí, rádio není zakódovatelné, čili není proti krádeľi nijak zabezpečeno, kdyľ odendám odnímatelný panel, pípat to přestane, jinak to jeątě pípá, kdyľ je zapnutý rádio na vypnutý klíček a otevřu dveře, to asi, abych neąel někam kdo ví kam a nechal rádio vycucat baterku, to se dá odstranit tak, ľe přepnu klíček do polohy 1 a je to.

zobrazení datumu: to jediný jsem jeątě nerozsekl, jak psal tira, kdyľ odpojím světle modrej drát, jenľe on uľ je odpojenej a nic, zvláątní je, ľe na jeho konci je samolepka a na ní napsáno ATT

díky vąem
Dino
Dreamer
Odeslal: Friday 20 May 2005 - 11:51:03

Jeątě k tomu pípání. Taky mi to pípá, kdyľ otevřu dveře a je klíček v zapalování a hraje radio, motor je vyplí. Při nastartovanym motoru to nepípá. Zajímalo by mě jestli je to normální.
HOUSiK
Odeslal: Friday 20 May 2005 - 10:25:36

Da da, jen tě ten interface vyjde třeba na 3000-4000, ľádná levná sranda to není
Anonymní
Odeslal: Thursday 19 May 2005 - 21:52:59

U větąiny novějąích Kenwoodu se uvádí:
Připojení pro displeje Opel a dálkového ovládání
z volantu přes Interface-Box KPA-SD100
mates
Odeslal: Wednesday 18 May 2005 - 15:28:41

2opel.vectra: NE*ER!!! _legion
2anonym: nevykaąlal, já uľ to tak koupil. Fakt netuąím, jak je to tam propojený, jen vím, ľe to jde (teda u Omegy). Prý je to ale onanie, snad nějaká propojka za ba»och...
Anonymní
Odeslal: Wednesday 18 May 2005 - 11:56:05

M.zalesak vlastne jsi nas namlsal a vykaąlal ses na nas
opel.vectra
Odeslal: Wednesday 18 May 2005 - 11:02:49

No io, je videt, kde je vata, ze io Mates?
mates
Odeslal: Wednesday 18 May 2005 - 10:55:21

Čest, nevím, jak u Vectry, ale u OmeBe mám neorig. Kenwooda, propojenýho s displejem a na Omegáckým displeji to píąe i RDS... Nevím jak je to propojený, neptejte se mě, bo sem to nedělal. Kdyľtak to můľem na nějakým srazu kuchnout... .
To byl vtip...

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.0858 sec,0.0599 z toho dotazů.