• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Fórum

Opel Club Renbau :: Vlákna :: Poradna Omega :: OMEGA :: Omega elektrika :: Re: Doděláni el. stahování zadních oken
Vaše jméno:
Odpověď:


Témata příspěvků
Franta
Odeslal: Sunday 09 December 2012 - 20:04:25
Zdravím všechny Opláky! Mám prosbu, sehnal jsem si na zadní okna originální elektrické stahování oken, stahovačky, přepínače na přední panel a přepínače do zadních dveří a tímto jsem se chtěl zeptat: měl jsem elekrické stahování na předních oknech a slyšel jsem že by elektrika měla být "připravena" i v zadních dveřích vpodstatě stačí "jen" nacvaknout a je hotovo...? Co je na tom pravdy? Díky _;
Poslední odpovědi
Legend
Odeslal: Saturday 24 August 2013 - 10:26:09

Plastový práh uvnitř auta není třeba sundávat, stačí vydloubnout z B-sloupku gumovou průchodku, kterou vede elektrika ze dveří do auta a po několika centimetrech se objeví konektor. Na straně do auta musí být osazeno víc pinů, než na straně dveří, pokud tomu tak bude, stačí vyměnit jenom elektriku v zadních dveřích a možná ještě doplnit pojistku v panelu pod volantem a okna musí fungovat.
mates
Odeslal: Friday 23 August 2013 - 11:51:43

Aaaale jde kolík sundat...musíš z něj vycvaknout tu červenou krytku a pak uvidíš
NewOB
Odeslal: Thursday 22 August 2013 - 22:39:44

Zdravím Legenda. Řeším stejný problém jako výše dotazující kolega. Sundal jsem tapec (až kromě kolíku na zacvakávání dveří - to nejde... ) a zjistil jsem že kromě kromě kabelu na repro a světlo dveří tam nic opravdu není. Sundal jsem plast. práh a kryt pásu a žádný připravený kabel tam také není. Chtěl bych se zeptat kam a pokud vůbec je ta el. připravená? Spínače na středovém tunelu jsem propojil bez problému. Děkuji za radu.
Legend
Odeslal: Tuesday 11 December 2012 - 09:23:07

Určitě je potřeba sehnat kompletní svazky elektriky do zadních dveří a jinak by měla být elektrika v autě připravená. Zadní okna jsem dodělával akorát do modelu 1997 a tam to bylo takhle jak píšu.
JOB
Odeslal: Sunday 09 December 2012 - 20:52:17

Elektrika bude natažená ale jen do předních ovladačů (Omega B ) a do sloupků dveří. Uvnitř dveří budeš muset kabeláž vyměnit. Pokud se jedná o Omegu C tak bude asi kabeláž nutné vyměnit i u dveří řidiče.Pokud jde o samotné stahování tak jen odvrtáš nýty a nanýtuješ nové

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.0472 sec,0.0231 z toho dotazů.