• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Poradna

Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Vectra :: VECTRA :: Vectra Hi-Fi
 
<< Předchozí téma | Další téma >>
Nová SONY rádia a zapojení na palubní display atd.
Přejít na stranu  [1] 2
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
Autor Příspěvek
Jurash
Tuesday 08 July 2008 - 20:33:09 Citovat
Host
Zdravim, borci nemate nekdo zkusenost s novejsimi modely autoradii SONY a jejich zapojenim ve VeBe (mam r.v.11/96) + propojeni s palubnim displayem spolu napr. redukci: Adapter ovl. volantu + displej OPEL/SONY od Stualarmu a pod? Ovladani volantu nemám , takze resim jen ten palubni display bez PC. Radio CAR 300 mi uz prestalo vonet, tak bych rad vylepsil. VDO, Pioneer necu. Sony by se mi mooc libilo, ale modely radii co se na forech resili sou uz stare a neprodavaji se. Omlouvam se, ze oteviram castokrat reseny problem zapojeni neoriginal radia, ale asi su lama a neumím tu najit zádny poradny navod-vysvetleni a pod. Diky za jakékoliv reakce. Mejte se !
JOB
Tuesday 08 July 2008 - 21:25:47 Citovat
Uživatel #447
Registrován: Tuesday 01 November 2005 - 20:31:16
Příspěvků: 3695
Asi by bylo nejlepší kontaktovat buď přímo výrobce nebo zdejší distributory protože jestli chceš novější model tak to tady určitě nikdo vyskoušený nemá. Většina slušnejch obchodů s audio ti poraděj jakou redukci potřebuješ.Bohužel zrovna Sony má asi nejdražší redukce .

Pozor ! - Občas trochu kecam !!(a)
Opel Omega C Caravan X25TD - manual 01´
Fiat Scudo 1,9 D 96´
ARO M-461 76´

Meneator
Wednesday 09 July 2008 - 15:59:20 Citovat
Host
Co sem koukal na Sony, tak podminkou pro to aby fungovala redukce na display je komunikace radia s CD menicem, a podminkou pro to aby fungovalo ovladani pod volantem je pripojeni dalkovyho ovladani (kabelovyho). Z tech novejsich radii to maj oboji jen ty nejvyssi modely - nejlevnejsi z nich treba Sony CDX-GT610u.

Jen tak pro zajimavost: Odkaz

Pak snad bude jasny co to radio musi mit vzadu za konektory aby to makalo

Zaverem - sony = 4000 radio + 3000 redukce + neco za montaz pokud to nedate dohromady sami. takze sme se dostali pres 7000.

V mych ocich vychazi teda lip VDO za 4500 + 200 redukce + neco za montaz pokud si to nemontujete sami. Navic lip pasuje k oplacky palubce.

Zaverem pro audiofily - kdo ma rad spickovej zvuk, nebude mu stacit nejspis ani SONY ani VDO a ten display holt nejak ozeli.....
qpc
Wednesday 09 July 2008 - 16:11:30 Citovat
když Bůh škádlil peklo,vymyslel i500
Uživatel #255
Registrován: Monday 20 September 2004 - 16:39:01
Příspěvků: 5329
moje řeč,ten displej má to autorádia,nemusim to vidět i na Opláckym...

Odkaz Astra-H OPC

Odkaz i500.html

Na peklo se zvoní tlačítkem "SPORT".

Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoníš.....


Ondra
Thursday 10 July 2008 - 07:51:19 Citovat
Host
Dobré ránko
Pročetl jsem spoustu vláken na téma autorádio, asi takto.
Koupil jsem opel vectra B ale bez rádia, koukají na mne jen konektory, mám ovládání na volantu,. co tam dát aby to fungovalo?
Je mi jasné že autorádio
Děkuji za každou radu...
Jurash
Thursday 10 July 2008 - 13:33:53 Citovat
Host
Diky panove za reakce. Od Stualarmu mi potvrdili, ze autoradio SONY musi mit DIN pro pripojeni menice a 3.5mm diru pro ovladani. Radio jsem vybral SONY CDX-GT828U, takze by melo splnovat oboje. Jen me tak napada, ze se asi na redukci vyprdnu, protoze kvuli palubnimu display (nemam ovladani na volantu) se to nevyplati kupovat. Cili budu resit jen problem rozchozeni vyse popsaneho radia s klacickou VeBe kabelazi. I tak diky. Mejte se.
Meneator
Thursday 10 July 2008 - 14:11:13 Citovat
Host
Na tom prakticky neni co resit. Koupis radio, a u sony k novymu dostanes vetsinou redukci ze sony konektoru na iso konektor, ramecek na montazni otvor radia a vetsinou i redukci anteny. Redkukce na ISO konektor bude bez problemu pasovat do konektoru v aute pro origo radio. Neni v tom zadnej problem. Akorat zustane volna cast konektoru- prave pro ovladani z volantu, display a signal rychlosti. Takze jestli ozelis display a ovladani nemas, staci koupit jen to radio, vsechno potrebny pro montaz v nem najdes.
Ondra
Thursday 10 July 2008 - 14:33:57 Citovat
Host
Možná oželím možná ne _;
Já totiž ani nevím na co to všechno je to co mám na volantu na každé straně mám 3 čudlíky, jedny jsou 100%na rádio.
Ale na co ty druhé??
Mám tam 2 displeje, ale ukazuje mi jen ten horní, nemám tam žádné rádio, ten druhj nemá nic ukazovat??

Jinak díky moc za info, moc lidi se tu posledni dobou do diskuzí nepoští (ner!
Meneator
Thursday 10 July 2008 - 14:44:16 Citovat
Host
No, ptas se na takovy docela zakladni veci. Vetsina lidi je asi uz trosku lina odpovidat. No ale tedy k tvemu dotazu. Display mas nejspis jeden - palubni pc. Jeho horni cast ukazuje spotrebu, teplotu, prumernou rychlost apod. Jeho spodni cast ukazuje RDS a ostatni udaje pro radio (kdyz radio neni, je tam vetsinou datum, nebo nic). Pod tim jsou jeste hodiny. Ovladani na volantu sestava z 6ti tlacitek. U origo radia jsou 2 tlacitka pro ovladani hlasitosti, 2 jsou ladeni radia (pripadne pretaceni kazety, nebo prepinani skladeb na CD -podle zdroje), jedno je na volbu zdroje (radio nebo CD/kazeta) a to posledni uz si nepamatuju Takhle to funguje u origo radii (napr CDR500) tezko rict jak to bude pres redukci sony, ale nejspis stejne nebo velmi podobne.
Ondra
Thursday 10 July 2008 - 14:50:50 Citovat
Host
Takže pokuď chňápu dobře tak je to jeden displei no mě to teď ukazuje bez rádia, teplotu venkovní hodiny a datum, pokud zapojím neorigoš tak o to přijdu? !!(a)
Jsem myslel že tlačítka na volantujsou i na palubák, ale pak jsem našel na netu že by to muselo mít páčku stěma bočníma tlačítkama asi

Rychlá odpověď:

 

Přejít na stranu  [1] 2  
Odebírat z poradny: rss 0.92 Odebírat z poradny: rss 2.0 Odebírat z poradny: RDF

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.1272 sec,0.0945 z toho dotazů.