• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Poradna

Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Astra :: ASTRA :: Astra Hi - Fi
 
<< Předchozí téma | Další téma >>
siemens NCDR 1100
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
Autor Příspěvek
astra cabrio
Tuesday 20 February 2007 - 12:39:12 Citovat
Host
zdravim mel bych dotaz udelal jsem si radost novym autem a mam vnem tohle radio siemens NCDR1100 ktery je propojen s velkoplosym monitorem na palubni desce a i sovladanim na volantu.je zde i navigace a palubni pocitac.muj dotaz je zda kdyz vymenim radio podle mych pozadavku budu moct pouzivat ten velky monitor s pocitacem nebo je to soucast toho radia?o navigaci prijdu to je me asi jasne ale nechtel bych aby ten monitor byl pak nefunkcni.diky za odpoved.
Jakub
Monday 16 April 2007 - 12:53:48 Citovat
Host
No jako o Navigaci to si sam napsal o ni prijdes co se tice toho palubniho pocitace tak ten ti bude fungovat porad ale budes se muset smirit stim ze na tom nebudou videt nazvi pisnicek a nebude ti fungovat dalkove na volantu. Ja bych jeste popremejslel jestli by to neslo nak udelat jinak treba dokoupit CD/mp3 Changer.
klubo
Monday 16 April 2007 - 13:05:39 Citovat
Host
podle mě bude displej psát DISPLAY SAFE a nebude zobrazovat nic...
Roman K
Monday 16 April 2007 - 14:10:15 Citovat
Host
Displej je ovladany jen pres radio, tzn. ze dalkove ovladani prestane fungovat a nebudes moci se pohybovat v menu, coz delas pravym knoflikem na radiu. Moje rada tedy zni: radio rozhodne nemen. Pokud ti chybi treba MP3, ja to mam ve sve Astre reseno pridanym DVD prehravacem pod CH changer (umi MP3 i z DVD disku). Displej mam predelany na obrazovku a muzu prehravat i video, popr. DivX filmy. Neni to ani moc slozite. Stacilo par relatek, nejaky ten IO, zdroj pro DVD prehravac 12 a 5V. Prepinam obrazovky tlacitky na pacce steracu, ktere jsou obvykle pouzity v aute s MID. Kdyz budes chtit, poslu fotky.

Rychlá odpověď:

 

 
Odebírat z poradny: rss 0.92 Odebírat z poradny: rss 2.0 Odebírat z poradny: RDF

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.2067 sec,0.1696 z toho dotazů.