• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Poradna

Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Omega :: OMEGA :: Omega motor
 
<< Předchozí téma | Další téma >>
Omega 2.5 TDI BMW CERPADLO
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
Toto téma je zamčeno
Autor Příspěvek
Ladys
Sunday 09 January 2005 - 20:37:45
Host
Zdravim,
tak mam problem s Omegou. Za prve spatne chyta za tepla, za druhe kdyz je studena (chytne skvele), tak jako by nesel jeden valec - a vetsinou i chcipne. Po zahrati uz je to OK. V servisu mi rikali, ze to bude cerpadlo (85.000,- Kc). Nebo prej nechat opravit. Nevite, jestli by to tim opravdu melo byt, pripadne KDO by dokazal to cerpadlo opravit? Prosim o jakoukoliv radu a predem diky.
Anonymous
Sunday 09 January 2005 - 23:46:34
Host
S C U L L Y. Fotr si nechal repasovat čerpadlo a vyąlo ho to na 3500,- docela nepoměr co. Musíą si zjistit někoho v tvém okolí kdo to dělá zeptej se v nějakém neznačkovém servisu atd. Ale myslim ľe to tim stejně nebude. S C U L L Y
Tomas
Monday 17 January 2005 - 12:48:25
Host
Mel jsem uplne stejny problem, nakonec, jelikoz jsem do toho nechtel moc vrazet, na vrakaci mi poradili jednoho tipka co mel stejnej problem a vyresil to. Tak jsem se s nim domluvil, a bylo to cca 2 hodky prace i s projetim. Jelikoz tento motor ma rozvodovy retez, ktery se po case vytaha cca 150k km. Tak mi malinko potocil vacku, cca o vuli retezu a posteloval predvstrik. Nyni to startuje super jak za studena tak za tepla. Jeste musi dost tocit starter, bacha na to, byvaji tam dost vybeha pouzdra ty stoji cca 250 korun vsechny, ale ten starter se strasne blbe vyndava, blbe se povoluje horni sroub . Ten starter jsem si udelal sam, a za to "serizeni" chtel 25O na hodku, tedy celkem jsem za to dal 750 coz si myslim, ze jde oproti tem psanym 85k. JInac u Opla mi rekli at to tam necham, ze nevi co by to mohlo byt a ze budou zkouset vymenovat soucastky. To by mi mohli tam dat novy motor Preji mnoho uspechu.
 
Odebírat z poradny: rss 0.92 Odebírat z poradny: rss 2.0 Odebírat z poradny: RDF

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.1909 sec,0.1555 z toho dotazů.