• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Poradna

Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Astra :: ASTRA :: Astra ostatní
 
<< Předchozí téma | Další téma >>
klimatizace
Přejít na stranu  1 [2]
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
Toto téma je zamčeno
Autor Příspěvek
Pr»ka
Sunday 20 February 2005 - 06:56:10
Host
Pro vąechny kteří se rozhodují s čiątěním klimy.Kdyľ jsem zapnul klimu to byl smrad na po...Ten filtr co jsem vytáhl byl zdeformovaný jak ho tam rvali takľe vůbec nefungoval.(precizní Němci)Vystříkal jsem výparník a posléze zapnul klimu po smrdu ani slechu ani dechu.Ten kdo se jeątě rozhodeje vřele doporučuji.Stejně by mě zajímalo jak to dělají v Oplu
dada
Sunday 20 February 2005 - 08:55:59
Host
taky tak....vono to zase začne smrdět, čistím to tak 2x do roka. Prý je nějaká firma co pustí klimu, vnitřní cirkulaci a něco pustí do auta a vydezinfikují ho celé, prý okolo 2000,-.....bylo nebylo dávno to, slyąel jsem to někde vąude. Levnějąí je spray a hodina času.
Yper
Tuesday 22 February 2005 - 14:43:43
Uživatel #251
Registrován: Tuesday 14 September 2004 - 10:28:45
Příspěvků: 3550
Normálně ľasnu, co je to za gaunery, kteří si řeknou takovou láci jak za chladič, tak ale hlavně za samotnou náplň. No, asi mám ątěstí, ľe bydlím tam co bydlím a hlavně ľe znám ty, co znám. 1500 Kč za náplň a 500,-Kč za práci!!!! To je super hovado (a), kteří se snaľí za kaľdou cenu vydělat. Doplnění je něco nesmírně jednoduchého. Bud· je to přístroj, který se napojí na tuąím sání ke konpresoru přes zpětný ventil - práce i se zvednutím haupny 3 minuty. A ten dá náplň celou novou (kdyľ je okruh prázdný) a nadávkuje tam i mazivo, pokud jiľ není součástí náplně. Jinak bez přístroje přijde chlap s tlak.lahví (jako na PB), tlakovou hadicí a dvěma manometry (nebo i jen s jedním). Napustění-doplnění sleduje na manometru, který má několik stupnic - celkový tlak a tlakový spád po zapnutí klimy atd. Celková doba u mne byla ani né 10 min!! a to jsem ji měl skoro prázdnou, protoľe předvloni v zimě jsem se bohuľel neobtěľoval ji ani jednou zapnout.
Já prostě do značkových servisů nechodím!!!
Naąel jsem si firmu, která opravuje v naąem okrese a tady u nás v závodě klimatizace a ta mi to doplnila. Ani se neptejte na cenu! To vám nemohu říci, protoľe ve srovnání s tím co tady čtu, je to pakatel! Jinak ti, co profesionálně opravují klinatizační jednotky, tomu rozumí mnohem více, neľ v kdejakém servisu, kde jsou to jen jaksi druhořadé sluľby. Navíc oni přesně vědí, co jaká náplň obsahuje, jak chladí a v případě původní, dnes třeba jiľ zakázané směsi, znají náhradu a její vlastnosti a kolik čeho kam a za jakého tlaku včetně hodnoty výparného a kondenzačního tepla.

Dodge Caliber 2.0 CRD SXT
Opel, ten má dnes už každý Sopel!!
Yamaha 1100 - Virago
Konečně pořádnej krouťák a né jako línej Opel
BMW K1200 LT - auto na dvou kolech
Brčko
Monday 28 February 2005 - 10:23:32
Host
Nevěděl by někdo o někom kdo mi udělá čiątění+dezinfekce+náplň klimi,kvalitně a lacině.Někde na trase Praha-Beroun-Plzeň.A na kolik by to u něj vyąlo?Dík
riwal
Monday 28 February 2005 - 10:55:18
Host
Zavolej 602 108 047 pan Řiháček, je to u Prahy, musíą ale mít trpělivost, telefon bere jen občas. Je dobrej a levnej.
Brčko
Monday 28 February 2005 - 13:14:44
Host
Riwale dík.Kdyby věděl jeątě někdo daląí o někom,můľe přizpět.
Přejít na stranu  1 [2]  
Odebírat z poradny: rss 0.92 Odebírat z poradny: rss 2.0 Odebírat z poradny: RDF

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.2144 sec,0.1720 z toho dotazů.