• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Poradna

Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Zafira :: ZAFIRA :: Zafira elektrika
 
<< Předchozí téma | Další téma >>
Dálkové ovládání
Přejít na stranu  1 [2] 3
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
Autor Příspěvek
Defender
Thursday 21 April 2005 - 18:36:46 Citovat
Host
Tak to se na to asi vyfláknu a hold budu muset zkontrolovat jestli jsou ty okna zavřený, dík.
hejty
Thursday 21 April 2005 - 19:56:36 Citovat
Host
Mám sice zafiru a ne astru , ale aby se okna zavřela při zamnknutí auta se dá dodělat zpoľďovacím relé vyjde to asi na 1000 a je to paráda a pohoda.
Mates
Friday 20 May 2005 - 12:55:42 Citovat
Host
Zdarec, pripojuji se do diskuze, koupil jsem Opegu Kombi, ale v dalkovem ovladani na klici neni zadna baterie... Dotaz zni, jakou tam mam vlastne koupit 3V, 1,5V a co s tim dal? Diky.
Anonymní
Friday 20 May 2005 - 15:07:59 Citovat
Host
kluci vy ste zlaty, ja si pořád říkal, čím to je, ľe mi to ovládání poslední dobou stávkuje (ne ľe by nefungovalo, ale uľ mi neąlo jako machr odemknout a zamknout z kapsy ) no a nedávno jsem měl odpojenou baterku a hned několikrát při demontáľi palubky a jen tak náhodou si tu pročítám poradnu a hle? uľ budu zase frajer ne to byla sranda, teď je to panečku dálka
Golem
Friday 20 May 2005 - 16:17:19 Citovat
Host
2 hejty: Píąeą, ľe aby se okna zavřela při zamnknutí auta na dálku se dá dodělat zpoľďovacím relé a vyjde to asi na 1000. Nemáą náhodou schemátko a případně návod kam zapojit?
Bobík
Friday 20 May 2005 - 17:55:40 Citovat
Host
Dálkové ovládání mi spolehlivě nefunguje taky před jednou poątou u nás, kde mají poměrně nízko vysílače GSM. Ty signál totálně přebuąí. Tam by sem chtěl bydlet.
Anonymní
Tuesday 12 July 2005 - 14:25:48 Citovat
Host
okna musí jít zavřít i DO. pokud je originál Bosch
Mmic
Monday 08 August 2005 - 09:51:32 Citovat
Host
Mám asi špatnej kontakt v dálkovým ovládání. Nakonfiguruju to, chvíli OK, ale za chvíli zas nic... Někdy se mi ani nerozsvítí ta červená nebo zelená kontrolka. V tom ovladači něco hrká, ale baterka to není. Můžu to rozdělat? Nerad bych to zničil. Respektive dá se koupit jiný, který by fungovalo s originál přijímačem. Nebo kdo mi to opraví?
Díky
Hainz
Tuesday 06 September 2005 - 16:10:06 Citovat
Host
Chci se teda podělit o zkušenost s opravou dálkovýho ovládání: Na vině jsou totiž převážně ony dva mikrospínače uvnitř klíče. Spekuloval jsem nad tím, jak je vyměnit za jiné, ale nenašel jsem vhodnou náhradu (výška byla jiná). A tak jsem opatrně z původních mikrospínačů oddělal takový krycí plíšek zvrchu, abych se do nich číhnul. Uvnitř je takovej malej kulatej plíšek, který by měl být prohnutý a pružit. Vlivem opotřebení ale tento plíšek časem ztratí svoji pružnost a pak mikrospínače zlobí. Koupil jsem tedy podobný mikrospínač stejné velikosti (až na tu výšku) za nějakých 10 Kč, rozebral jsem ho a zjistil jsem, že ten plíšek je úplně stejný. Tak jsem ho vyměnil, mikrospínače smontoval a od tý doby je pokoj a vše chodí OK.
timony
Friday 25 May 2007 - 13:16:19 Citovat
Host
Lidičky, někteří jste se zmínili o relé na dojezd oken za litr.. Já si tady kdysi na Renbau našel návod, jaké dva drátky spojit (mám Astru G, ale je to stejný) někde v pruhu u řidiče. Už to mám rok a funguje to skvěle. Stolo mě to dvě kačky za spojku...

Určitě se to tady dá najít, tak hledejte šmudlové... Pamatuji si, že to byl červenohnědý drát a.... ten druhý si už nepamatuji.

Kdyby někdo moooc chtěl, tak ten práh znovu rozeberu a juknu na to

Tom

Rychlá odpověď:

 

Přejít na stranu  1 [2] 3  
Odebírat z poradny: rss 0.92 Odebírat z poradny: rss 2.0 Odebírat z poradny: RDF

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.2153 sec,0.1679 z toho dotazů.