• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Poradna

Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Astra :: ASTRA :: Astra Hi - Fi
 
<< Předchozí téma | Další téma >>
repro soustava astra F
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
Autor Příspěvek
spodli
Monday 10 October 2005 - 19:29:38 Citovat
Host
Čus opláci, potřebuju vědět jak jsou v astře F rozmístěny repráky, jestli v předních dveřích jsou středopásmový a v zadních hlubokopásmový nebo naopak...chci totiž origoše vyměnit za novešjší typy ale nevím na jaký typy repráků jsou v jakých dveřích namontovaný výhybky.
díky moc
Anonymní
Wednesday 12 October 2005 - 09:34:28 Citovat
Host
Mam Astru G, ale odhaduju ze oproti eFku to nebude zadnej velkejn rozdil. Odhaduju ze ve prednich dverich budou nejaky stredopasmovy shity:-) Divil bych se kdyby v Astre byly pouzity vyhybky. Nejjedodusi zpusob jak upgrejdnout zvuk v Astre bude mrknout se do nabidky renovovanych vyrobcu repro (napr. Pioneer) a u nich si vybrat tzv. sadu repro pro urcity typ auta. Montaz je absolutne bezproblemova a zvuk bude vyhovovat i cloveku, ktery se v otazkach zvuku alespon trosku orientuje. A kdyz te nenadchnou ony sady, tak si alespon zjistis jaky rozmery repro se do auta hodi. A treba si vyberes jiny (drazsi, levnejsi, ....)
Yper
Wednesday 12 October 2005 - 12:37:53 Citovat
Uživatel #251
Registrován: Tuesday 14 September 2004 - 10:28:45
Příspěvků: 3550
No, pokud to vztáhnu na Vectru, tak ta má v předních dveřích po dvou reprácích. Výhybka tam je, ale jen klasická u výškáče, která má za úkol odfiltrovat hluboké a středopásmové tóny - slouží jen jako jednoduchý filtr.. Astra bude mít tedy to samé. Ty jsi asi ale myslel klasickou výhybku- tzn. že z výstupu zesilovače auta vede pro každou stranu dvojlinka a ta jde na výhybku tvořenou kondíky a cívkami a jejich kombinacemi (u střeďáku) a pak jdou vývody na 2-3 repráky. Tak to tedy v našich autech není, protože rádia s kazeťáky či s CDéčky mají výhybky se zesilovačem uvnitř a pro každý kanál a na každé repro je výstup zvlášť. Tedy alespoň u mého Kenwooda - ale když jsem rozebíral čalounění dveří, a i rádio v kastlíku, tak tam nebyla elektroinstalace předělávaná-byla pořád origo.
V zadních dveřích je pak jen po jednom širokopásmovém repro.
Pokud si budeš výhybky kupovat, protože systém budeš chtít předělávat, tak si vyber takovou, která má strmost 16dB na oktávu.

Dodge Caliber 2.0 CRD SXT
Opel, ten má dnes už každý Sopel!!
Yamaha 1100 - Virago
Konečně pořádnej krouťák a né jako línej Opel
BMW K1200 LT - auto na dvou kolech
Dmcd
Wednesday 12 October 2005 - 13:16:31 Citovat
Host
No co ja mel Astru F hatchback tak v predu jsou dole stredo-basy a u zrcatek jsou vyskovy pecky jen s kondenzatorem. Vzadu ve dverich nebyli ale mel jsem je na zadni palete dvou- nebo tri-pasmovky... Vyhybka zadna - rozdeleni jen pomoci radia (300) levy-pravy-predni-zadni...

Dmcd
VeBe 2001 caravan, Y22DTR
Email
spodli
Friday 28 October 2005 - 17:39:58 Citovat
Host
Dneska jsem se vrh na vyndání starejch repráků a zarazilo mě že v zadních dveřích žádný nejsou přitom když jsem měl ještě v autě zabudovaný orig rádio který mělo 6 výstupů na repráky tak mi zadní dveře normálně basovali nevíte někdo jak to tam je vyřešený? docela by mě to zajímalo

Rychlá odpověď:

 

 
Odebírat z poradny: rss 0.92 Odebírat z poradny: rss 2.0 Odebírat z poradny: RDF

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.1981 sec,0.1567 z toho dotazů.