• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Poradna

Opel Club Renbau :: Poradna :: OSTATNÍ :: Ostatní
 
<< Předchozí téma | Další téma >>
Společně proti ČKP
Přejít na stranu  [1] 2
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
Autor Příspěvek
Kubba
Wednesday 01 February 2012 - 09:37:46 Citovat
Host
Čau, už jsem se tu delší dobu neukázal, protože moje Omega je pod drnem. Neberte to prosím jako pokus o SPAM.

Poté, co spoustu z nás zavalila lavina výzev od ČKP na zaplacení příspěvku nepojištěných, které jsou zcela evidentně neoprávněné, mi povolili nervy a s dalšími lidmi jsem se rozhodl rozjet fórum na podporu obětí ČKP. Prozatím jej na adrese:

spojistenim.ic.cz

Cílem je dostat co nejvíce případů "pod jednu střechu", následně je budu servírovat vícero médiím v jeden okamžik, případně bude podána hromadná žaloba za ušlé zisky a náklady na vyřizování práce, kterou děláme za ČKP při běhání po úřadech. Anonimita je zaručena do v míře, jakousi si sami zvolíte. Jde o nekomerční projekt. Zatím jsme jiný efektivní způsob obrany nenašli. Pokud Vás to zaujalo, šiřte informace dále.

Pokud by byl zájem udělat link z OCR, rád přidám zpětný link do sekce poděkování (přecijen pagerank a srank nic moc, ale je to pro dobrou věc).

Dále sháním lidi, kteří by byli ochotní se občas na forum mrknout a spravovat ho. Přecijen jsme povětšinou všichni hodně zaměstnaní a této odvetě můžeme věnovat max. minut denně. Ještě bych upozornil, že projekt je spuštěn jen několik hodin a OCR je první forum, na které se obracím. Nedivte se proto, že příspěvků je zatím minimum a najdou se nějaké ty mouchy.

Díky, věčný Omega šílenec Kubba !_;
Martas
Wednesday 01 February 2012 - 10:11:18 Citovat
Host
A ja bych se zeptal, kolik z tech "ukrivdenych" lidi krome toho ze to auto prodalo (nebo ho treba jeste nemelo) i zrusilo "pojistku" .... 80% ne a jen se rozcilujou.

To ze auto prodam nerusi povinnost platit pojistku (povine ruceni), tu je potreba zrusit samostatne a pokud si novej majitel jinou neudelal pada to bohuzel na prodavajiciho !!!
Kubba
Wednesday 01 February 2012 - 10:18:24 Citovat
Host
Martas, vím že si dost chytrý člověk.. když si přečteš první příspěvky co tam jsou, rychle pochopíš oč kráčí. ČKP rozesílá výzvy i bez toho, aby si auto kdy vlastnil nebo provozoval. Po mě osobně chce zaplatit na auto, které jsem nekoupil(neodvezl neprovozoval). Jen jsem ho pojistil, protože jsem měl v plánu s ním odjet a řádně zrušil ručení o den později. Dokonce jsem jim to už jednou prokázal a majitel (zapsaný v registru) si s autem jezdí dále a výzvy chodí neustále mě. ČKP odmítá spojovat případy, takže jim to vždy budu muset prokazovat znova(posílám ty samé materiály).

Jestli je 80% neplatičů, tak budiž. Ale neznamená to, že 20% může ČKP opakovaně bezostyšně zasahovat do života, mlžit při poskytování informací a spoléhat na to, že jí bude uhrazen poplatek i od lidí, kteří platili a jenom se zaleknou.
JardaB
Wednesday 01 February 2012 - 10:52:13 Citovat
Uživatel #365
Registrován: Monday 02 May 2005 - 22:27:36
Příspěvků: 4020
Maji tam extremni bordel, az se to zda neuveritelne - hodne to timto tematem zije zde: Odkaz Uz by s nima mel nekdo zatocit.

Twingo II, 43 kW, pro takove to jezdeni kolem komina
Opel Mokka 1.7 CDTI, firemni pracant
Renault Megane Cabrio 2.0 IDE, mazlik
Fikus 1.6Ti
Martas
Wednesday 01 February 2012 - 10:56:29 Citovat
Host
Skoda ze nekdo nechce podobnym zpusobem "pranyrovat" treba financni ustavy ktery neustale rok co rok posilaji napriklad creditni karty a zasobujou podstatne vetsi procento lidi ruznejma nejen telefonickejma nabidkama ... to me vadi mnohem vic bordel je vsude stejnej, at je to CKP, nebo Socialka ... ci cokoliv jinyho.

Jen jsem chtel rict, ze ono to neni tak uplne jen o tom jak je to zejmena v TV prezentovano jako argument"Ja v ty dobe uz auto nemel" ale to ze pojistku nezrusil uz nikdo nerekne.

[ Upraveno Wednesday 01 February 2012 - 11:04:15 ]
Kubba
Wednesday 01 February 2012 - 11:07:21 Citovat
Host
Média bohužel v této zemi říkají lidem, co si mají myslet a lidi si už nic dalšího neověří. To má dvě strany mince. Jasně, že si stěžují i neplatiči, ale v médiích jsou ty neoprávněné případy řešené jako jednotlivé výjmečné záležitosti. Pak je tu ředitel Č.K.P., který vystoupí ve Snídani s Novou a prohlásí, že v žádosti je přívětivě napsáno, že oni nás prosí o dodání podkladů a že se předem omlouvají. Nějak "zapomněl" dodat, že se to tváří jako dopis právního charakteru, který lidem sděluje zaplaťte, nebo bude vymáháno. Nejvíc mě vytočil tvrzením, že se jedná spíše o ojedinělé případy !frr Jen za pár hodin existence toho fóra se tam objevilo pět zcela jasných případů (ještě není ani ve vyhledávačích, odkaz jsem dal dvěma lidem a sem). O něčem to svědčí.

Pokud jde o mé okolí, tak 50% žádostí bylo neoprávněných. Spousta lidí zaplatila, protože se jednalo o malou částku a dražší by bylo prokazování neviny, nebo že nevěděla co s tím. Vše nasvědčuje tomu, že toto jednání ČKP je cílené.
Legend
Wednesday 01 February 2012 - 13:21:50 Citovat
Legend
Uživatel #551
Registrován: Monday 02 January 2006 - 22:41:51
Příspěvků: 3116
Mě od ČKP taky přišlo několik dopisů, ale vzhledem k tomu kolik desítek aut jsem měl a kolik jich teď mám na sebe psaných, tak to jde
- v jednom případě byla chyba na straně pojišťovny, když jsem prodával auto a špatně uvedli datum ukončení pojistky
- v dalším případě jsem zapomněl zaplatit povinné ručení, takže mi ho ukončili z důvodu neplacení, o čemž jsem se dozvěděl až po prodeji auta (takže jsem platil asi 2500,-)
- jednou to byla nějaká áčková omega, kterou jsou jsem prodal, tak jsem jim akorát poslal kupní smlouvu a byl klid

Moskvič 412 1971 1.5 55kW

Škoda 110LS 1.1 1976 46kW

Trabant 1.1 1991 31kW

Audi A5 Cabrio Multitronic 132kW

Mercedes C220d kombi W205 143kW

Mercedes S55 AMG Long LPG 265kW

Opel Vectra C kombi 1.8 16V LPG 90kW

Škoda Felicia Fun 1.6i 55kW
Kubba
Wednesday 01 February 2012 - 13:51:12 Citovat
Host
Tak to si na tom dobře. Já prodal šest aut, vše korektně a za dvě mě otravovali. U jednoho trval případ 8 měsíců. Navíc teď po mě chtějí opakovaně platit za to auto, co jsem nekoupil.
Lhex
Thursday 02 February 2012 - 21:01:16 Citovat
Host
njn.. "krademe, děkujeme, že Vám to nevadí"... to je všecko obecný problém, že tady máme jakoby demokracii, ale přitom vládnou akorát prachy a žádný lidi se do toho nehrnou. Tady na Praze 11 (jižní město) vládne pár lidí - nějak aktivních je řádově max. do stovky, na schůze občas chodí cca do tisíce z cca 100 tis. občanů!! Když je valná hromada, schůze, sdružení vlastníků ty lidi ti tam nepřijdou i když je obvoláváš mobilem. Lidi nečtou podmínky, nezajímají se a pak se hrozně diví, když se jim něco podobného přihodí. Tvrdím, že si za to můžem sami!

Forum je chvályhodná věc, ale pokud se o to ta mlčící většina nezajímá, tak smůla.. Bohužel.
vrgadaa
Friday 03 February 2012 - 12:21:54 Citovat
Host
auto prodany, prepsany na magistrate na noveho majitele, pojistka radne ukoncena tentyz den s pololetnim predstihem, takze mi jeste pojistovna vracela preplatek a i tak si na mne po trech letech vzpomneli s vyzvou at laskave doplatim povinne ruceni za tri roky zpatky. Sice to vyresila oskenovana kupni smlouva a po ctvrt roce to zastavili, ale byly neprijemni az arogantni na telefonni lince a nic jsem neprovedl. Jestli Vam to takhle vyhovuje a navic je nejaka povinost roky schovavat kupni smlouvu? Jo a omeg jsem uz mel sest, takze nez se clovek dopocita, o kterou vlastne jde. A ted si predstavte, ze takouvouto nesmyslno u upominku vyhodi vase decko treba s reklamnimi tiskovinami do smeti, tak predpokladam to zacnete resit az s exekuci na barak s tim, ze jste si vcas nepodal odpor...

Rychlá odpověď:

 

Přejít na stranu  [1] 2  
Odebírat z poradny: rss 0.92 Odebírat z poradny: rss 2.0 Odebírat z poradny: RDF

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.2442 sec,0.1959 z toho dotazů.