• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Poradna

Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Vectra :: VECTRA :: Vectra exteriér
 
<< Předchozí téma | Další téma >>
koroze-dobrá zpráva
Přejít na stranu  [1] 2 3 4
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
Toto téma je zamčeno
Autor Příspěvek
Lukáą
Wednesday 06 April 2005 - 11:56:57
Host
Hele, co jsem naąel. Je to k VéBé 99 a výąe, tedy naąim miláčkům po faceliftu:

"blablabla blablabla.... Pozoruhodná je i desetiletá záruka proti prorezivění karoserie, kterou výrobce deklaruje kvalitu svého nového modelu..."

ale taky jsem tam naąel tohle: "
...Charakteristicky tvarovaná zpětná zrcátka Vectry jsou o něco větąí. To zlepąuje přehled řidiče o situaci kolem vozu. Zrcátka jsou sklopná, coľ usnadňuje parkování v těsných prostorách."
Coľe, coľe, coľe??? Odkdy? A jak?

®e by blábol od začátku do konce?
Ale je to hooodně starý, původně jsem koukal jenom na to prorezavění kastle.

Odkaz
ms
Wednesday 06 April 2005 - 12:02:17
Host
su sklopne akoby nie. Jeden moj znamy ich sklopil pri cuvani z dvora o zatvarajucu sa branu, ibaze si to nevsimol a sklopil ich opacnu t.j. dopredu(v smere jazdy ) A teraz zhana nove zrkadla.
benji
Wednesday 06 April 2005 - 12:08:47
Host
Blábol to není:
1. od 1999 je karoserie oboustranně pozinkovaná
2. samozřejmě ľe zrcátka jsou sklápěcí a od roku 1999 větąí, mají i nepatrně jiný tvar
Lukáą
Wednesday 06 April 2005 - 12:36:36
Host
no, ľe je pozink, to je na tuty, ale o tom, jestli jednostranný nebo oboustranný se tu vedou spory...a jeątě taky jeątli přes montáľí nebo po montáľi. Takľe pokud je to 10let, tak je to dobréééé. Fupper.

A teď k těm zrcátkům? Já myslel, ľe jsou na obou Vébé do99 a od99 stejná. Takľe nejsou joooooo? No tedaa. A jak je mám sklopit???? Já to nezkouąel, teda zkouąel jsem to na VéBé 97 a tam to samozřejmě neąlo, takľe jsem to na své 99 nezkouąel raději vůbec. Kam mám teda tahat, a jak a tak vůbec? To jste mě teda překvapili
Lukáą
Wednesday 06 April 2005 - 12:46:03
Host
aaaha, uľ jsem na to přiąel drsné
Lasky
Wednesday 06 April 2005 - 13:37:04
Host
a jak to teda jde? Taky jsem na tenhle článek narazil a taky jsem to ale nezkouąel, je mi těch zrcátek líto, abych je nezk*rvil
benji
Wednesday 06 April 2005 - 14:06:07
Host
To ľe jsou sklápěcí jeątě neznamená, ľe u kaľdého auta jdou sklápět.
Větąinou je to zatuhlé a hrozí nebezpečí ulomení nějakých krycích plastů.
I kdyľ vím o tom, ľe sklápět jdou, za víc jak 2 roky co mám Vectry jsem to jednou zkouąel a v provozu nikdy nepouľil, není to nutné.
Do faceliftu (99) byla zrcátka "kulatějąí" a menąí, teď jsou jakoby víc protáhlá do boku, mají takový víc kapkovitý tvar.
Lib
Wednesday 06 April 2005 - 14:19:08
Host
jinak s tim rezivenim ... ta zaruka se dava na PROreziveni, coz znamena, ze musi byt dira skzr. Zrcatka jsou samozrejme "upadavaci" uz od VeA, to kvuli chodcum a tak, proste upadnou a jdou zase naklapnout zpet, ale pokud treba potkate zrcatko auta do protivky, tak stejne znicite sklo, protoze je to moc velka mrda. Ale to upadavani uz sem na astre uzil, je to prima vec
Lukáą
Wednesday 06 April 2005 - 14:41:14
Host
2Lib: nojo, jenľe ono jak to začne hnít, tak skrz to můľeą mít klidně do 2 let. Takľe to zase tak velký internval podle mě není. A Kdyľ by to vydrľelo 8 roků a pak to začalo hnít, tak v 10letech to máą durch. Takľe si myslím, ľe ty káry asi něco vydrľí.....ale to uvidíme za pár let, to je ve hvězdách.

A LOL, já si teď vzpomněl, ľe jak jsem to auto koupil, tak jsem jel pomrně úzkou uličkou mezi paneláky a potkal jem Peugeota 405. Nějaká baba tam seděla. Jasně měla v cestě překáľku v podobě auta stojícího u krajnice a ale na to ona nedbala a vecpala se vedle mě, kdyľ jsem se snaľil projet...mrd... pecka do zrcátka...jenom to mlasklo. Jsem se nas*al, vyletěl jsem z auta a koukal, co to udělalo. Táááková bílá odřenina po celé délce toho zrcátka tam byla. Jsem kouknu la její zrcátko a bylo bez laku. Naslinil jsem prst, setřel její bílou barvu z mého černého zrcátka, trochu přeleątil rukávem a ani ąkrábnutí. Zato ten Peugeot na tom byl hůř. A Pointa, já myslel, ľe mi to nejmíň upadne, a nejenom ľe přeľilo, ale i se ctí. Tak to jenom tak na uvolnění. Na uvolnění mysli, ne zrcátek
Praetor
Wednesday 06 April 2005 - 15:11:27
Host
mno, prilisne uvolneni mysli by mohlo uskodit spodnimu pradlu
Přejít na stranu  [1] 2 3 4  
Odebírat z poradny: rss 0.92 Odebírat z poradny: rss 2.0 Odebírat z poradny: RDF

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.2231 sec,0.1737 z toho dotazů.