• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Poradna

Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Omega :: OMEGA :: Omega ostatní v
 
<< Předchozí téma | Další téma >>
omega B MV6
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
Toto téma je zamčeno
Autor Příspěvek
landis
Wednesday 29 September 2004 - 11:30:08
Host
Mám dotaz, máte někdo zkuąenosti s omegou 3.0 MV6? V současné době mám 2.5TD, ale jelikoľ bych radąi něco ľivějąího a s oplem jsem spokojen, padla volba na MV6 v kombíku. Měl jsem moľnost chvíli jezdit s 2.5V6 a je to trochu lepąí neľ TD, ale ne zase o mnoho. Jak ten 3.0V6 oproti 2.5V6, ve spotřebě to tolik asi nebude znát, ale jde mě o výkon, jestli je to opravdu dost znát. Jinak ten rozdíl v pojistce cca 3.000 mě taky nezabije.
NIO
Wednesday 29 September 2004 - 21:27:42
Host
je to fajn pojezd. Pokud bys chctel jednu co ma najeto poctivych 60 a neni to kombik ale sedan a v super plne nalozi a nebourany, tak se ozvi. jednu servisuju a je k mani. Je to ale opravdu vonavka.
Jdi do ni jede paradne.ja bych se toho vubec nebal.
Landis
Wednesday 29 September 2004 - 21:53:07
Host
No kdyľ já právě potřebuju toho kombíka, rodina se rozrostla, je potřeba vozit kočárek a spoustu haraburdí a kombi je to jediný po čem dnes koukám. Kaľdopádně dík za info, taky jsem si to myslel, ľe ten třílitr bude to nejlepąí pro takový velký auto jako omega. Jelikoľ teď jezdím míň soukromě, tak 15.000 za rok, odcházím od dieslu a koukám po pořádným benzínu.
BOS
Friday 01 October 2004 - 17:21:14
Host
Se starąim (b.j.98)kombajnem MV6 jezdim uľ 1 a 1/2 roku = max.spokojenost.Pro info:kupoval jsem za 100t.,měl 220t nalítáno(jak známo , kdyľ se nevytelí do 200t , vydrľí 500t ) po celou dobu servis Opel .
Teď má 265t , jediná investice hned po koupi - komplet rozvody = 8t (dělal sem sám) , odspodu de hůř , neľ jsem myslel ,ale v budoucnu doľenu vejfukem , jinak na 3ku de 160/h , 5ka umí od 50 do tachometrovejch 240km/h , s tempomatem umím jezdit i předpisově , ale s takovym autem je to nuda , v zimě tě nezebe zadek neb hřejou sedadla , TC tohle těľký hovado vytáhne s dobrejma galoąema odevąad , nikdo tě , díky chytrýmu zrcátku s fotobuňkou v noci neoslňuje , klima jede perfektně , do kufru naloľíą 2m dlouhý věci a v pohodě zavřeą vrata a a» tam dáą , kolik chceą , tlumiče zadek zvednou do původní vějąky a cestovní pohodlí se nezmění.
Při couračkách jezdim za 13 a to z křiľovatek startuju jak Alonso , na dálky podle nálady 9,5 aľ 11l.
Prostě super.
Anonymous
Monday 04 October 2004 - 22:07:16
Host
©»asný hochu ! To já jsem měl smůlu. Koupil jsem sedan 96 3,0 MV6. Uľ 4 roky do ní cpu prachy. Fakt je , ľe vmontovaný pohon na plyn tomu jeątě přidal. Ale nesváděl bych to jen na něj. Vzpomínám, kdyľ jeątě byla OK - to bylo ľihadlo! Snad jednou vychytám vąechny ty závady čidel a netěsnosti. Mám nalítáno 272k a právě jsem tam musel dát druhou automat. převodovku (ľivotnost). Na benzím ľere 12,5 na plyn 14 litrů na 100km. Řidiči se odmění úľasným pocitem z akcelerace, rychlosti, komfortu a bezpečí. V zatáčkách si nezařádíą. Ikdyľ sedí líp neľ bys čekal, bude tě "bolet" kaľdý náklon. V zimě si rozmysli kam s ní vjedeą - jsou místa odkud ti nepomůľe ani svěcená natoľtak protiprokluz (ikdyľ funguje fantasticky). A jeřábem se ten tank tahá fakt blbě. Chytré zrcátko je bomba do té chvíle, neľ na tebe solidární řidič bliká, ľe něco není vpořádku. Prostě tě nějen neoslní, ale ani nepoznáą, jak se ti snaľí naznačit, ľe ti upadlo kolo. Digitální regulace klimy je dle mne a některých známých spíą pro srandu. I nenáviděný Climatronic (VW) funguje přesněji. Stavitelné tlumiče mají opravdu jen vyvolení a to zřídka. Kdyľ bys náhodou na ně narazil, tak počítej, ľe aľ ti odejdou tak pár stojí 11 000,- bez práce!!! Ale jinak svou Omeľku miluju, přesto ľe vím, ľe ze mě vytáhne jeątě pěkný ranec peněz. Ale ty rozjezdy na křiľovatkách ....I love it
 
Odebírat z poradny: rss 0.92 Odebírat z poradny: rss 2.0 Odebírat z poradny: RDF

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.1515 sec,0.1204 z toho dotazů.