• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Poradna

Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Vectra :: VECTRA :: Vectra ostatní
 
<< Předchozí téma | Další téma >>
vrzání vzadu - kuriozita
Přejít na stranu  1 [2] 3
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
Toto téma je zamčeno
Autor Příspěvek
Lukáą
Saturday 26 March 2005 - 15:43:48
Host
2Multec: Ano, měl sjem vytipované dvě moľné závady: ve stropě brzdové světlo, to vrľe samo o sobě + jeho kabely a nebo to plato co zakrývá kufr, protoľe tam bylo blbě zastrčený a taky vrzalo, kdyľ jsem na něj zatlačil, ale ąlo ven a teď uľ je tam přidělaný opravdu pořádně a zacvakyný je tam, kde má být.

A k tomu trtkání: já jsem tu známý tím, ľe pořád řeąím trtkání z motoru, a řeąím to jenom já a závada ľádná Takľe proto říkám, ľe ty nebudeą mít nic. Já mám trtkání zepředu a vrzání zezadu. Jo a potom mi to jeątě dělá to, ľe kdyľ zapnu klimatizaci, tak se mi chce rozskočit palubkam, protoľe se něco otevře a děsně to tam klepe. Jak ji vypnu trochu to zabzicí, pak jeątě během jízdy párkrát paluibka vydá zvuk -bzumm bzumm....chvilku to jeątě bouchá a pak to přejde Jinak se připrav na to, ľe palubka ve VeA je 100x tiąąí neľ ve VeBe. u VeBe to křupe, lupe řochá, vrľe úplně běľně - myslím v palubce. - to víą, plasty Ale to běľně dělá vąem.
Multec
Saturday 26 March 2005 - 15:48:05
Host
To snad nemyslíą váľně s tou palubkou Je tady jeątě někdo daląí s VeBe,komu ve vnitř něco nepříjemně vrľe/praská...?! doufám,ľe vás moc není..
Lukáą
Saturday 26 March 2005 - 16:15:44
Host
vevnitř asi ne, ale po obvodu to praská vąem - teplotní roztaľnost materiálu - viz. několik desítek témat zpátky Bohuľel.
Lukáą
Saturday 26 March 2005 - 16:33:24
Host
neľ jsem ąel do VeBe, tak jsem si na cizích webech pročítal různá fora o tomhle autě a porovnáívali to s veA..a tehdy mi jedna reakce přiąla dost komická - VeBe je ąrot, VeA je tisíckrát lepąí, měl jem je obě a můľu to zodpovědně říct. Musel jsem se tomu zasmát. Pomalu tomu začínám věřit i já Jestli máą VeA v dobré stavu ... tak se jí hochu drľ jak hovno koąile. Já ji měl ve velice velice dobrém stavu a těľce lituju, ľe jsem ji pustil - největąí blbost na světě. Tu člověk udělá jenom jednou.
Multec
Saturday 26 March 2005 - 17:13:01
Host
&| Ta moje VeA je celkem v dobrym stavu,ale vadí mi,ľe nemá klima a to vrzání vzadu... Taky uľ je 13let stará,tak mám strach,ľe se začne sypat...-vąechno kromě tlumičů a brzd je původní ,poslední dva měsíce se mi zvedla spotřeba,ale s tím zaloľím nové téma,jinak jezdí moc dobře...
Red_Dwarf
Sunday 27 March 2005 - 11:13:06
Host
Mně díky bohu zatím nic nevrľe .A nemůľou to být třeba silentbloky na zadní nápravě,ty mně taky jednou skřípaly
Lukáą
Sunday 27 March 2005 - 17:55:57
Host
aaaa. já uľ neříkám ľe ne, bo já uľ věřím vąemu
tt
Monday 28 March 2005 - 19:08:44
Host
Stejnej problém s vrzáním měl kamoą na Feldě a asi po dvou rocích aľ do něj jeden hňup narazil tak zjistili ľe na jednom místě chibí asi na třiceti číslech bodový sváry. Káru spravil a teď tam má klídek.
ms
Tuesday 29 March 2005 - 21:26:58
Host
chlapci ja nic len som chcel Lukasa, ci mi nepozrel ten tmel, on vie ktory a nechcem zacat dalsiu temu.
Lukáą
Wednesday 30 March 2005 - 08:35:13
Host
ms...vím který, uľ se jdu na to podívat.

A s tou bodovou svárou ... já si začínám myslet, ľe tam asi něco rochlo, je to taky třecí zvuk, od sloupku nebo z kraje střechy, jako kdyľ pracuje kov na kov nebo plast na kov. S tím asi nikdo nic neudělá, ale sere to fest, no, co uľ.
Přejít na stranu  1 [2] 3  
Odebírat z poradny: rss 0.92 Odebírat z poradny: rss 2.0 Odebírat z poradny: RDF

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.2257 sec,0.1721 z toho dotazů.