• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Fórum

Opel Club Renbau :: Vlákna :: Poradna Vectra :: VECTRA :: Vectra Hi-Fi :: Re: Zapojení zvuku z PDA do Philips CAR 400
Vaše jméno:
Odpověď:


Témata příspěvků
Bandita
Odeslal: Sunday 29 October 2006 - 21:44:23
Mám PDA s GPS navigací a má audio výstup 3,5mm Jack.
Mohu ho nejak zapojit do Philips CAR 400??
Nerad bych to resil pres kazetovej adaptér
Predem díky za reakce....

VB X20XEV rv.2000
Poslední odpovědi
Tomáš
Odeslal: Tuesday 06 August 2013 - 13:01:42

Mohl bych se zeptat na ten cd changer jak mam udelat aby mi prehraval vypalene disky ?
GTS 3.2 V6
Odeslal: Sunday 04 November 2007 - 11:33:57

A to není na tom konektoru rádia (ISO) žádný linkový vstup?
Podle mne externí CD changery posílají do rádia již analogový signál, čili pro připojení changeru by tam měly být 3 piny linkového vstupu plus pár pinù na komunikaci rádia s changerem, ne?

A taky se mi docela líbí nápad s vykucháním rádia, odpojením kazeťáku a vyvedení jeho vodičů ven. Prostì určitě z kazeťáku povedou dráty se stereosignálem do zesilovače. Pokud kazeťák nepoužívám (jako že ne), byla by toto cesta. Ale otázka je:

KDO TO UMÍ, KDO TO (za peníze) UDĚLÁ ?
Cesťák
Odeslal: Thursday 30 August 2007 - 18:57:33

No, v tom novém světle ten VKV transmiter už nevypadá tak špatně. Uvidíme. Dík Martas!
Martas_
Odeslal: Thursday 30 August 2007 - 18:24:12

Vystup z PDA na jack bude Analogovy, kazdopadne i kdyby byl digitalni byl by potreba nejaky prevodnik (myslim ze co Changer to original), takze prenos prostrednictvim analogoveho signalu bude urcite jednodussi.
Cesťák
Odeslal: Thursday 30 August 2007 - 18:20:16

Ty nuly a jedničky, co jsou z CD měniče nejsou stejné jako nuly a jedničky co jdou z jacka? Laicky řečeno, nelze najít kabel, kderý vede jedničky a druhý, který vede nuly z měniče a naletovat na něj výstup z PDA? Tam by měla být kvalita 100%.
Martas_
Odeslal: Thursday 30 August 2007 - 17:54:24

Tech moznosti je nekolik (samozrejme pokud neuvazujeme ze zarizeni ma nejaky linkovy vstup, i kdyz to originalni pristroje obvykle nemaji), lze je rozdelit na takove ktere lze udelat bez zasahu do nainstalovanych zarizeni a na takove, ktere znamenaji zasah do zarizeni.

K tem prvnim patri jiz zminovane :
1. Adapter jack - kazeta
Urcite funkcni a levne reseni (cenaadapteru 200 - 300), ma vsak tu nevyhodu ze kmitoctovy rozsah a dynamika je totozny s rozsahem kazetaku ktery priznejme si nebyva prilis skvalitni, nehlede na to ze kazetak sam o sobe produkuje pomerne dost sumu a navic v interieru je prekazejici drat z prostredku stredoveho panelu a zarizeni ze ktereho se hudba ci slovo prehrava musi byt take nekde pobliz.

2. VKV Transmitter napr. Odkaz
Tot zarizeni je tez funkcni, dnes uz ho lze i legalne provozovat, podle umisteni zasuvky na zapalovac bude asi prekazet mene nez predchozi zarizeni (i kdyz mozna v nekterych modelech bude jeho provozovani z duvodu umisteni problematicke), nicmene ani toto neni uplne to prave. Clen OCR Jeronimo si presne tento poridil a diky tomu ze ma VeBe Caravan ktery ma antenu venku a pomerne daleko od pristrojove desky tak ma signal znacne kolisavy a nachylny k ruseni (u VeBe sedan by toto mohlo byt lepsi diky integrovasne antene v zadnim okne) a i zde plati ze kvalita je omezena tim co je mozne prehrat na VKV prijimaci.

Druha moznost, a to upravit nainstalovany pristroj vyzaduje "odborny zasah", nicmene pro zkuseneho "Hifistu" zejmena pokud by clovek mel po ruce schema by nemel byt problem vytahnou nizkofrekvencni vstup a dalsi upravou by mohlo byt treba odpojeni motorku kazetaku, pripadne tento vstup impedancne upravit a domnivam se ze kvalita reprodukce z takto upraveneho pristroje by byla urcite lepsi nez pri pouziti vyse uvedenych pridavnych zarizeni, ale samozrejme vyzaduje demontaz "radia" a jeho upravu byt ta by nemela byt prilis slozita.

A posledni moznosti je nahradit originalni radio takovym ktere splnuje pozadovanou funkcnost a lze i pri pouziti "redukci" (pripadne koupi zarizeni ktere toto umi uz z vyroby) zachovat funkcnost napr. ovladani na volantu nebo zobrazovani udaju na display.
Cesťák
Odeslal: Thursday 30 August 2007 - 17:12:16

Ahoj kluci, obnovuji toto vlákno, protože mám potřebu přehrávat si v autě vlastní kompilace. V minulosti jsem tu řešil problém, že mi changer u PHILIPES CCR 600 nebere vypalovaná cd. Nakonec jste mi poradili, ale stejně se to příležitostně seká a někdy se i zrychluje a zpomaluje reprodukce. Zcela jistě je to právě neschopností jednotky přečíst data z vypáleného CD. Origoš přehrává dobře, ale to bych potřeboval měnič aspoň na 10CD.
Jako telefon používám PDA VARIO od HTC a to má výstup (JACK), který by se dal použít. Poradíte mi někdo, jak to zapojit? a jde to vůbec? Changer tudíž nepotřebuji, a můžu jej úplně odpojit, pokud to nebude nutné, tím líp.
Můžu taky koupit nějaký jetý changer, který už čte MP3? Ten můj je v kastlíku spolujezdce a je na 4CD.
Co je to ten adaptér na kazetu? Je to použitelný?
Dík za rady.
Bandita
Odeslal: Wednesday 01 November 2006 - 08:18:36

Chtelo by to vyuzit vstup z CD Changeru. Nasel jsem sikovnou polskou stranku o zapojeni ISO konektori atd, ale moc se v tech zkratkach nevyznam
Odkaz
Odkaz
Odkaz

Jako posledni moznost je kazetovej adapter, ale tim bych to resil opravdu nerad......
Dmcd
Odeslal: Tuesday 31 October 2006 - 15:03:58

fedas napsal ...

když jde na tyhle radia připojit HF,tak tam musi jit pridat prakticky jakýkoliv signál,ale zapojeni na radiu z hlavy nevim,ale da se to vyčíst tady Odkaz



Hlavni problem pripojeni na vstup pro telefon je ten, ze je to pripojeno pres oddelovaci transformator + radio uvnitr tento signal filtruje filtrem pro telefonni prenos (prenosove pasmo 300Hz-3kHz) takze zvuk za timto filtrem je akceptovatelny pro recove pasmo (nehuhla a je bez ostrych sykavek) ale na prenos zvuku z mp3 prehravace absolutne nevhodne - mam to otestovany na me HF sada s N6230 + pohledem do schemat...
tzn. tudy cesta nevede - chtel jsem to uz davno pouzit na poslouchani hudby z telefonu (ma mp3 prehravac)...

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.0611 sec,0.0333 z toho dotazů.