• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Fórum

Opel Club Renbau :: Vlákna :: Poradna Omega :: OMEGA :: Omega elektrika :: Re: centrál
Vaše jméno:
Odpověď:


Témata příspěvků
petr
Odeslal: Thursday 24 January 2013 - 00:38:15
nemá centrál ješte nějakou baterii v autě? Když resetuji dálkové ovládání , tak mi to fuguje jen pár hodin. Pak to musím znovu resetovat v zapalování . V dálkovém ovládání jsou baterky nové.
Poslední odpovědi
Stepo
Odeslal: Monday 28 January 2013 - 08:35:02

Potvrzuji Legendova slova, presne to se mne stalo, vodici plechy se mne u DPS proste ulomily. Po asi 2 opravach jsem celou objimku baterie vytahl a knoflik naletoval na draty.
Je to hnus, blbe se to dela, ale je to 100pro spojeni a zas tak casto se baterka nemeni.

Mne pro zmenu zacal blbnout central tak,ze spolujezdcovy dvere vepredu se nekdy nezamknou. Zamknou se az v pripade aktivace zavory. Je to asi zavisle na teplote, vetsinou je to tak jen u vymrzleho auta.
Netusite nekdo cim to je ?....ted se mne tapec sundavat nechce
Legend
Odeslal: Friday 25 January 2013 - 10:16:12

Docela často je špatný kontakt přímo v dálkovém ovladači, stává se že se uklepe kontakt od baterky v místě, kde je připájená do plošného spoje a potom ovladač funguje jenom ve chvíli, kdy se zmáčkne tlačítko a kontakt se krátkodobě spojí a zbytek času je ovladač jakoby s odpojenou baterkou, tím by se dalo vysvětlit, proč se pořád resetuje.
Host
Odeslal: Thursday 24 January 2013 - 20:35:05

ok díky pojistkaje dobrá, podívám se na ten konektor, dnes jsem už měnil jeden vyhořelý na ventilátoru topení . Nějak to začalo stárnout, nebo je autu zima.
Colommbo
Odeslal: Thursday 24 January 2013 - 20:29:29

Co já vím...? Nejdřív bych vyzkoušel druhý klíč (druhé DO), máš-li jej k dispozici. Pojistka pro centrál by měla být společná i pro vyhřívání zadních sedadel a elektrické ovládání rolety zadního okna na pozici 20 s hodnotou 20A, tož tu bych taky zkontroloval, hlavně jestli má dobrý konatkt. A když to nepomůže, zkusil bych vyndat tu ŘJ centrálu, sundat a znova nasadit konektor a zase vyzkoušet - nemusí být přímo špatná, může jen někde blbnout kontakt. Zkus jít od nejjednoduššího, možná nakonec stejně skončíš u výměny ŘJ, netuším...


Host
Odeslal: Thursday 24 January 2013 - 19:23:24

problém , to znamená vyměnit?
Colommbo
Odeslal: Thursday 24 January 2013 - 09:40:10

Nemá, je to živené normálně přes palubní síť. Máš-li s tím takovéhle potíže, může být zádrhel v ŘJ centrálu, je pod tapecírunkem dole vpravo vedle nohou spolujezdce...

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.1104 sec,0.0787 z toho dotazů.