• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Fórum

Opel Club Renbau :: Vlákna :: Poradna Omega :: OMEGA :: Omega elektrika :: Re: Mercedes benz s500 L220 centrál
Vaše jméno:
Odpověď:


Témata příspěvků
Saveman
Odeslal: Tuesday 18 December 2012 - 07:53:58
Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli by mi někdo neporadil, co s tim, když mi nejde centrál... po zamknutí klíčem na centrál mi auto blikne, že je zamčený, ale aktivuje se pouze alarm a dveře zůstanou otevřený. Stejně tak mi nejde otevírání kufru od řidiče a panel nad rádiem, na kterém je např. ASR, zamikání dveří a výstražný... Zkoušel jsem pouze proměřit pojistky v motoru ale to asi nebudou jedinný místa s pojistkami.
Předem díky
Poslední odpovědi
chytrák
Odeslal: Saturday 22 December 2012 - 01:33:00

je tam malej panáček, co to má všechno na starost a asi je jen unavený, dej mu napít piva pak bude centrál makat dál, uvidíš!
Legend
Odeslal: Tuesday 18 December 2012 - 20:22:43

Je to Mercedes W220, že? Tak to jsi na správných stránkách
Má auto keyless-go, nebo jenom klasickej centrál který se ovládá dálkou na klíči? Centrál je rozvedený podtlakovýma hadičkama a vlevo v kufru pod kobercem je pneumatická jednotka s vzduchových čerpadlem, které občas odchází, tak by mohla být chyba v tomhle. Otevírání kufru od řidiče je ovládané taky vzduchem prostřednictvím pneumatického modulu. Panel nad rádiem má tlačítko na odemykání/zamykání a komunikuje se zbytkem auta prostřednictvím sběrnice can-bus, takže v tom chyba nebude, jestli ostatní tlačítka fungujou bez problémů. Vidím to na špatnou pneumatickou jednotku v kufru, ale chtělo by to diagnostiku, jestli jsi z Prahy, můžeme se domluvit.
Pojistek je v autě víc, v motorovém prostoru jsou pojistky po obou stranách směrem u předního skla a další jsou ještě pod pravých zadním sedadlem pod plastovým krytem, tam jak je VIN.
Host
Odeslal: Tuesday 18 December 2012 - 14:19:59

boužel za Mercedes elektrika ´)
Jerry
Odeslal: Tuesday 18 December 2012 - 10:34:25

A to píšeš za Omega elektrika nebo Mercedes elektrika? Pokud to druhé tak si nejsem jistý, zda jsi na těch správných stránkách. Myslím ale, že i v druhém případě se tu někdo najde a poralí ti viď Legend _;

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.0396 sec,0.0085 z toho dotazů.