• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Fórum

Opel Club Renbau :: Vlákna :: Poradna Omega :: OMEGA :: Omega interiér :: Re: Pokovené sklo - antiradar (detektor)
Vaše jméno:
Odpověď:


Témata příspěvků
Rob2
Odeslal: Tuesday 31 August 2010 - 17:37:13
Nemáte prosím někdo zaručenou informaci, zda má OB 3.2 V6 pokovené čelní sklo a zda tedy bude/nebude spolehlivě fungovat radarový detektor? Na rozdíl od OB 2.5 TD mám u nynější OB 3.2 jakýsi lehce modrý nádech čelního skla a mám tedy podezření na pokovení. Vím, že v Praze u prodejce detektorů je možné pokovení odhalit, ale mám to z Moravy trochu "z ruky".
Poslední odpovědi
Viktor
Odeslal: Wednesday 03 November 2010 - 22:55:54

Omlouvám se, jestli už bylo dostatečně odpovězeno výše - celé jsem to nepročítal. Jen svou zkušenost : služební auto mám Tepee od Peugeota a to má tak silně pokovené čelní sklo, že byl veliký problém s gpskou, kterou tam mám namontovanou pro monitorování. Nakonec jsme ji museli dát do obdélníčku pod zrcátko, který je schválně vynechán. Nicméně antiradar, přesněji detektor mám přímo na pokoveném skle a žádný problém - funguje bez problémů. Naprosto srovnatelně s ostatními, které ve firmě máme. V.
Rob2
Odeslal: Wednesday 01 September 2010 - 17:04:11

Martas: Dík za symbol - jdu hladat
Robas: Dík za doporuční. Také se delší dobu zajímám o techniku detektorů (profesí jsem strojař, koníčka mám elektrotechniku /více jak 30 let/), takže o Tebou uvedeném prodejci vím. Raději bych viděl na svém novém vozíku pevnou sadu, ale cenově je jinde a navíc nejezdím pouze Omegou, takže mobilní detektor je pro mne využitelnější. Přesto Ti děkuji za informaci, která mě utvrzuje ve správnosti rozhodnutí.
Robas
Odeslal: Wednesday 01 September 2010 - 12:10:56

A ještě jsem tam našel jednu RX65e za desítku u Roberta v bazárku....

Odkaz
Robas
Odeslal: Wednesday 01 September 2010 - 10:23:37

Tak si pročti tuhle stránku a hlavně ty spodní dva příspěvky od Bela.
Robert je výhradní dovozce a Bel bere zboží od něj. U Roberta už mám jako člen nějakou slevu, bral jsem od něj párkrát pro kamoše a vždycky spokojenost.

Odkaz
Martas
Odeslal: Wednesday 01 September 2010 - 10:15:23

Pokud se jedna o Termoreflexni sklo, musi na nem byt uveden tenhle symbol.



Robas
Odeslal: Wednesday 01 September 2010 - 10:05:32

To je dobrá volba, ale pozor na "šedý" dovoz, může jít o verzi EURO, ale určenou třeba pro Německo a tam je místo Ka 34.0 kterou potřebuješ tady, frekvence 33.8 která je Ti tu nanic.
A většinou ani sám dovozce neví, jaké frekvence v antiradaru naladěny má. Zajímám se o to dost dlouho a i já sám bych měl strach verzi EURO koupit sám venku, protože ani přímo v manuálu to bohužel nenajdeš .
Zkusím to ještě pohledat na jednom fóru a dám Ti sem potom odkaz. Nechci nikomu dělat reklamu, ale v ČR jsou jen dva prodejci o kterých vím, že prodávají 100% verzi fungující u nás. Jeden z nich je výhradní dovozce Beltronicu pro ČR.
Já jezdím už léta s jednou z prvních verzí V1 určené pro Evropu a zatím mně Valentin nevyšplouchl ani jednou. A ten jsem si nechal poslat přes Zásilkovou službu přímo ze Států.
V době kdy se tu prodával za 18 990,- mě vyšel na 9 200,- i s originál pouzdrem. A jde to poslat i v dnešní době, ta firma v San Francisku pořád funguje.
Tak jdu hledat to vysvětlení rozdílů v EURO verzích.
Rob2
Odeslal: Tuesday 31 August 2010 - 22:16:24

Robas: RX65e EURO.
Robas
Odeslal: Tuesday 31 August 2010 - 22:01:00

Rob2: ještě mi prosímtě prozraď, co máš v plánu koupit a u koho?
Robas
Odeslal: Tuesday 31 August 2010 - 21:58:37

Zabarvení okna ještě nemusí znamenat pokovení. A ikdyž je okno pokovené, většinou je pod zpětným zrcátkem obdélník, kde pokovení není a tam se dá detektor umístit. Je to nepokovené z důvodu umístění různých ovladačů, třeba na otvírání brány.
Jednoduchá rada - půjči si od někoho detektor a vyzkoušej si to. Pokud jsi z Brna, nebo sem jezdíš, tabuli od Rametu která vysílá v KA pásmu najdeš v Bystrci. Nemá smysl testovat v K pásmu, protože výkon těchto tabulí je tak silnej, že Ti to detektor bude brát i bočníma oknama. A zkus se mrknout, jestli má okno stejnou barvu i pod tím zpětným špíglem, pokud jo, asi to pokovené nebude.

JOB: určitě smysl má, u nás je to s Ramerama furt tak 50:50 a v noci laserem vůbec neměří. No ale pokud chceš mít jistotu 100%, tak jedině kombinace antiradaru a parkovacího asistentu a pak Ti můžou tak leda vlézt na hrb

Třeba tohle Odkaz

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.0673 sec,0.0357 z toho dotazů.