• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Fórum

Opel Club Renbau :: Vlákna :: Poradna Vectra :: VECTRA :: Vectra exteriér :: Re: Rucicka stavu paliva alebo plavak.
Vaše jméno:
Odpověď:


Témata příspěvků
zicher
Odeslal: Monday 22 December 2008 - 22:43:13
Nefunguje mi rucicka stavu paliva. Niekedy ide a niekdy sa ani nepohne. A nebude to tym ze nemam benzin.

Bol som sa pytat v Opli a povedal ze to moze byt problem v pristrojovke, ale neviem presne aky? Ze by to mohlo byt aj plavakom. Neviem co skor by som mal pozriet?
Poslední odpovědi
iopkek
Odeslal: Monday 12 January 2009 - 18:46:36

Jeste doplnim, u nadrze jsou dva konektory, jeden primo na cerpadle a druhy spoj je mezi nadrzi a kastli(myslim ze vlevo nadrze), odkud vede dopredu, pak uz nevim.
VGT
Odeslal: Monday 12 January 2009 - 09:38:46

zicher napsal ...

Nefunguje mi rucicka stavu paliva. Niekedy ide a niekdy sa ani nepohne. ......ze to moze byt problem v pristrojovke, ale neviem presne aky?

Mohl by to být například tzv.studený spoj v přístrojové desce. Nebo také přelomený kablík mezi přístrojovou deskou a plovákem, špatný dotek v některém konektoru, pak nakonec i něco špatného na tom plováku .....
Začal bych kontrolou toho kablíku a konektorů, to je nejjednodušší (hýbej rukama kablíkem a konektory, sleduj přitom, zda-li ručička palivoměru neklesne na nulu a vzápětí nevyleze zpět).
Ke konektoru plováku se dostaneš snadno, ke konektoru v přístrojové desce budeš muset tu desku nejspíše demontovat z palubní desky. A když bude deska venku, tak zkontroluj - nebo nech zkontrolovat - ty "studené spoje" a vlastní "budíček" (ukazatel stavu paliva). Když zrovna neměřil, nezkusils na něj poklepat prstem?
iopkek
Odeslal: Sunday 11 January 2009 - 11:44:36

Vypáčit plastovou krytku pod sedadlem, odpojit konektor, pak kladívkem a tyčkou (mosaz, i dřevo) poklepávánim na výstupky ocelového vrchního kroužku bajonet odemknout. Víčko i s hadičkami nadzvednout, zachytit O kroužek (těsní víčko a nádrž. No a pod tím je čerpadlo s plovákem.
zicher
Odeslal: Friday 09 January 2009 - 14:54:21

Panove sorry ze pisem az teraz, ale skor som sa k tomu nedostal. Som sa teda pozeral na ten plavak.... no pozeral...
Len som dal dole tu krytku co je pod zadnymi sedackami. Cele som to nerozoberal. Pozeral som pred tym aj knihu Ako na to? Je to tam dost zlozito rozpisane. Bojim sa toho cele to nejako rozobrat. Predsa ide o benzin potom je tam nejaky konektor... tak teraz neviem co mam urobit. Dat to niekomu pozriet, alebo ako? Inak som dost technicky typ a nerad by som keby sa mi do OPLIKA niekto cudzi vrtal.
zicher
Odeslal: Tuesday 23 December 2008 - 09:50:06

Tiez si myslim ze nieco bude s plavakom. Dneska sa nato pozriem auvidim. Dam vediet co a ako? Pytal som sa v Opli a chcu za novy 2300,-Sk.
qpc
Odeslal: Monday 22 December 2008 - 22:56:26

pod zadnim sedadlem je víčko nad bez.pumpou a plovákem..Je to bajonetové s velkym O kroužkem..Jinak myslim VGT dokázal nějak přeměřit budík,ale netušim jak..
JOB
Odeslal: Monday 22 December 2008 - 22:53:10

No jestli nevíš čím začít tak k plováku je lepší přístup Pravděpodobně bude plovák děravej nebo nějaká jiná zákeřnost.Palubku bych řešil až na konec.

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.0438 sec,0.0165 z toho dotazů.